donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 27 d’abril del 2017

LES SÚPERCURSES de la CURSA BALÀFIA AREMI TENEN UN BLOC GENIAL. US EL PRESENTEM. Seguiu l'enllaç!!

PER INSCRIURE'S
CLIQUEU DAMUNT LA FOTOGRAFIA

Claus per escollir el millor calçat esportiu pels teus fills 

L’esport és una de les millors activitats que els teus fills poden fer en el seu temps lliure ja que els aporta molts beneficis, però que per no fer-se mal, han de practicar-lo ben equipats. Portar un calçat adequat és la clau.
Practicar esport és una activitat molt recomanada per als nens. Augmenta el seu nivell de concentració, millora el seu rendiment escolar, els ajuda a socialitzar-se i a mantenir el pes ideal. Malgrat tot, perquè el practiquin correctament i no es lesionin, el seu equipament ha de ser l’adequat. En aquest sentit, les sabates són un dels elements més importants. Saps quines són les millors per als teus fills?

Triar el calçat esportiu depèn de l’activitat que practiquin

Has de saber que el tipus de sabata que els teus fills necessitin dependrà, en primer lloc, de l’esport que practiquin. Segons els moviments i posicions que en aquest predominin, la forma de la sabata haurà de ser diferent. El principal objectiu, evitar les lesions més habituals.
Si els teus fills juguen a futbol, les sabates han de protegir-los de lesions com esquinços de turmell, el dit de gramilla (MTF de l’Hallux) o les ungles encarnades. D’aquesta manera, has de saber que no hi hauria d’haver més de mitja polsada d’espai entre el dit gros del peu i el final de la sabata. A més, és important tenir en compte el tipus de tacs de sola més adequats al sòl sobre què jugaran més sovint.
En canvi, si els petits practiquen el bàsquet, has d’evitar que tinguin tendinitis, esquinços o bé contractures. Per aconseguir-ho, les seves sabates han de tenir una sola gruixuda i rígida, que els protegeixi tant quan corrin com quan saltin. Una altra característica indispensable de les sabates dels teus fills si juguen a bàsquet és que tinguin la part del darrera alta, que subjecti bé el turmell durant canvis de posició i direcció molt ràpids.