donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 29 d’octubre del 2016

Procés participatiu per a la reforma horària. Recordeus del canvi d'horari !!

Des de les associacions de Balàfia us volem informar del procés participatiu que s'està duent a terme a totes les entitats del territori auspicat per la Secretaria de Transparència i Govern Obert en col·laboració amb la Iniciativa per a la Reforma Horària. Pensem que pot ser del vostre interès essent un projecte vinculat a les dones i homes que afavoreix la conciliació de la vida laboral i personal. Gràcies a la Christine i a la Montse per la seva participació voluntària.


Com ja deveu saber, la reforma horària és una demanda de la societat civil que s’ha articulat mitjançant la Iniciativa per a la Reforma Horària, una entitat sense afany de lucre que es constitueix amb l’objectiu que es modifiquin els horaris d’acord a una ordenació del temps més adaptada als estàndards europeus i a la cronobiologia de les persones, que incideix en el seu benestar. El Govern de la Generalitat ha assumit la reforma horària com a un objectiu que cal implementar després que el Parlament de Catalunya institucionalitzés el seu treball mitjançant el Consell Assessor per a la Reforma Horària.


Aquest mateix mes s'ha iniciat el procés participatiu amb diverses sessions informatives que es duen a terme arreu del territori. Les propostes que se’n derivin es concentraran en el Pacte Nacional per a la reforma horària, que es pot traduir en un Pla Nacional que comprometi el Govern a dur a terme accions concretes.



Per a qualsevol dubte o informació addicional podeu contactar amb Xavier Peralta (xavierperalta@reformahoraria.cat).