donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 14 d’octubre del 2016

I TALLER ADOLESCÈNCIA I MENSTRUACIÓ. dimarts 18 d'octubre 17:30h

Actualment, la majoria de noies comença a experimentar els canvis físics propis de la pubertat entre els 8 i els 13 anys. Cal recordar, però, que cada persona es desenvolupa a un ritme diferent i que podem trobar variacions en el creixement entre noies de la mateixa edat, així com entre nois i noies.
Tots aquests canvis corporals que s'experimenten estan motivats per canvis hormonals i s’allargaran durant dos o tres anys. Són transformacions físiques que aniran acompanyades també de canvis en la teva manera de pensar i actuar.
Com en el cas dels nois, també en les noies es produeix un augment important de la talla, augment de la suor i aparició o augment del pèl a les aixelles, cames i pubis, augment del fluix vaginal... Però en les noies, a més, seran importants els canvis que es produiran en els pits i l’aparició de la primera regla o menstruació.
Els canvis físics que s’estan produint afecten també els teus genitals. Els genitals externs són una part més del teu cos i reben globalment el nom de vulva. A la vulva hi tenim els llavis menors i majors. Unit als llavis menors per la part superior i recobert parcialment per aquests, tenim el clítoris, que és un petit òrgan erèctil molt sensible. La seva estimulació, en general, ens proporcionarà sensacions plaents i excitants, tant en les carícies com en la masturbació.