donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 15 d’octubre del 2016

CAMINADA DE LA DIABETES

El Dia Mundial de la Diabetis se celebra el 14 de novembre amb l'objectiu de donar a conèixer la diabetis i sensibilitzar la societat envers la diabetis. La data de celebració d'aquest esdeveniment, instituït per la Federació Internacional de Diabetis i l'Organització Mundial de la Salut (OMS), commemora l'aniversari del naixement de Frederick Grant Banting, un dels descobridors de la insulina l'any 1922. 
Enguany continua la campanya "Vida saludable i diabetis", que es va iniciar el 2014 i continuarà fins al 2016. Aquesta iniciativa pretén conscienciar la població sobre la importància dels estils de vida saludables, especialment en l'àmbit de l'alimentació, en la prevenció de la diabetis mellitus de tipus 2 i de possibles complicacions derivades de la diabetis.
Segons la Federació Internacional de Diabetis, el 70% dels casos de diabetis mellitus de tipus 2 es poden prevenir amb una alimentació saludable i la pràctica regular d'activitat física, fet que suposaria una reducció de 150 milions de casos l'any 2035.
El seguiment de la dieta mediterrània, rica en verdura, fruita fresca, cereals integrals, carns magres, peix, fruita seca i oli d'oliva verge extra s'ha mostrat eficaç per prevenir la diabetis, tal com indica l'estudi Predimed.