donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 1 de setembre del 2016

‘Mobilitat intel·ligent. Economia potent’.

http://territori.gencat.cat/ca/03_infraestructures_i_mobilitat/setmana-de-la-mobilitat-sostenible-i-segura/inici/
La celebració de la Setmana de la Mobilitat es farà a Catalunya del 16 al 22 de setembre, coincidint amb la celebració a nivell mundial, sota el lema ‘Mobilitat intel·ligent. Economia potent’. Com ja sabeu, durant aquesta setmana des de l’ATM impulsem accions de promoció i sensibilització proposant noves formes de mobilitat, cap a un transport més sostenible, segur i saludable. Canviant la nostra manera de desplaçar-nos podem augmentar els nostres nivells d’activitat física, contribuir a millorar la qualitat de l’aire que respirem a les ciutats i ajudar a prevenir els accidents de trànsit.
http://thefamilyrun.com/
Us recordem que les empreses, associacions, centres excursionistes i entitats de tot tipus del territori també us podeu adherir a la Setmana i posicionar-vos així al costat de la mobilitat sostenible i fer de la vostra entitat un ens socialment responsable. Per fer-ho només cal que ens envieu signada la carta d’adhesió a la Setmana de la Mobilitat que us adjuntem abans del 29 de juliol.
http://sostenibilitat.paeria.cat/informacio-ambiental-de-lleida/mobilitat/setmana-de-la-mobilitat-sstenible-i-segura-de-lleida
D’altra banda, si ho desitgeu (opcional) podeu organitzar alguna activitat (caminada, pedalada, taller, xerrada, demostració, etc.)  i emmarcar-la dins l’agenda d’activitats de la setmana, de la qual començarem a fer-ne difusió a partir del proper mes de setembre.
Per qualsevol dubte o aclariment que necessiteu podeu contactar amb mi, com a coordinadora de les adhesions a la SMSSS a Lleida:
Meritxell Macià - mmacia@atmlleida.cat
973 273 151 – 616 034 601
Fem participativa la sostenibilitat!