donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 11 de setembre del 2016

11 DE SETEMBRE 2016 DIADA NACIONAL DE CATALUNYA

L’Onze de Setembre Catalunya viu una nova diada històrica en defensa de la terra, la llengua, les entitats socials i la cultura. L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium han organitzat una mobilització descentralitzada en cinc ciutats del Principat de Catalunya. Després de la Via Catalana del 2013, la V del 2014 i la Via Lliure del 2015, enguany s’han proposat d’omplir cinc vies a les ciutats de Salt, Lleida, Tarragona, Berga i Barcelona. 
Les entitats civils, culturals i  sobiranistes fan una crida a la població perquè demostri la força dels i  les catalanes per defensar els seus drets i les seves reivindicacions.
 El lema d’enguany és ‘A punt‘ i es juga amb la idea que som un equip, ‘un 11 guanyador’.
http://www.vilaweb.cat/noticies/a-punt-la-mobilitzacio-de-lonze-de-setembre-2016-guia-informativa-diada-informacio-inscripcio-anc-omnium-assemblea-independencia-via-catalana-salt-lleida-tarragona-berga-i-barcelona/
 A Lleida, a la llera del Segre. Diumenge a les 17.14 les campanes de la Seu Vella de Lleida sonaran per marcar l’inici de l’acte i els escenaris de cada ciutat, que seran connectats, es donaran pas l’un a l’altre.A Berga, es farà al passeig de la Pau; a Tarragona, a la Rambla Nova; a Salt, al passeig dels Països Catalans; i a Barcelona, al passeig de Lluís Companys i al passeig de Sant Joan fins a la Diagonal.
A cada ciutat, el punt culminant serà al moment d’aixecar un punt de color groc –com el que porta la samarreta al pit– al ritme d’una melodia. Després d’haver bategat cada tram individualment, hi haurà un moment de batec simultani, durant el qual les colles de castellers aixecaran els pilars simbolitzant les quatre barres.