donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 7 de setembre del 2016

AGRAÏMENT




GRÀCIES BALÀFIA, LLEIDA
Continuem compromesos i compromeses amb BALÀFIA

Ha acabat la FESTA MAJOR DE BALÀFIA 2016 i el dia a dia torna inexorablement, algunes, encara de vacances, per d’altres amb la Festa Major acaba  el període estival de relax, fora d’horaris,  potser de disbauxa o mandra.
La Comissió de festa Major està satisfeta. Els actes han estat multitudinaris i participatius. Sempre hi ha millora, prenem nota. L’any vinent ho farem millor.
Les dones i homes de la Junta de l’ Associació de Veïns de Balàfia i DonaBalàfia Associació volem fer palès el nostre agraïment per la gran participació que han tingut tots els actes que la nostra Comissió de Festes ha organitzat per al gaudi de totes les ciutadanes i ciutadans del nostre barri, la ciutat de Lleida i de la comarca.
Acció, és el que ens caracteritza, millora de la situació social, la lluita a favor de les dones, equitat, la cohesió social al barri més divers i més poblat de Lleida. La família autèntica protagonista. El Pregó de la Sra. Marivi Chacón, magnífic i entranyable. La proclamació de les Pubilles, Hereu i Cabaler 2016, hem tornat a omplir la Plaça Els Jardins de les Magnòlies.
La xocolatada i el ball, s’han mostrat com veritables tractors de milers de persones. En l’àmbit de la cultura popular, els sardanistes,  amb molts incondicionals de la ciutat i comarques, les havaneres  i el rom cremat, el torneig de bitlles d’invitació, Memorial Miquel Burgúes, amb  una vinetena d’ equips han bastit una oferta que manifesta la potència de les nostres tradicions. Hem estrenat una nova festa al carrer “La Holi Party”, V trobada facebook donabalafia.
Sant Bartomeu, en honor del qual celebrem la festa, ha tingut una Missa, presidida per l’obra d’art que l’ AVV. va encarregar  a l’artista balafienc Casimiro Jové,  roman en dipòsit a l’ església donant-nos una icona més per així reforçar  el coneixement de la nostra cultura. Amb les autoritats, les Pubilles, l’ Hereu, el Cabaler i els fidels, que de pas ens ha permés agrair el bó que ens ha fet tots els dies.
Continuant amb l’àmbit esportiu el Torneig de la Unió Esportiva Balàfia i el d’ Escacs, organitzat pel Club Escacs Balàfia ja tradicionals han esdevingut un signe, junt amb les bitlles de la nostra identitat com a barri. El bàsquet Balàfia i el Vòlei Balàfia també han reforçat els actes amb la seva presència.
Les exhibicions de balls, el country a més dels de  saló, dues aquest any, han delectat petits i grans.
Els més menuts han tingut una programació especialment atapeïda, començant amb el concurs de dibuix infantil, aquest any amb el tema dels esports a Balàfia i Pokemons.  Els jocs de cucanya, festival d’inflables i el diumenge, la Festa Holi i la de l’ Escuma, junt amb una oferta de firetes cada cop més completa.
El dijous al vespre la llonganissada “màgica”, un sopar de la sòcia i el soci que continuarà el 2017.
Tota la Festa Major s’ha desenvolupat en un ambient lúdic i familiar en gran part atribuïble a les forces de seguretat Policia Local i Mossos d’Esquadra que treballant coordinament amb Protecció Civil i la Comissió de Festes de  l’ AVV. Balàfia ens han acompanyat de manera discreta, eficient i eficaç. 
Malgrat tot, sempre aquest tipus d’activitat genera molèsties per a alguns ciutadans i fins i tot desacord en alguns continguts. Aquesta junta vol agrair la paciència i col.laboració de tots els veïns i veïnes.
Per acabar, agrair a totes les voluntàries i voluntaris, als i les sòcies, personificats aquest cop amb el Sr. Benjamí Climent Pociello, entitats i institucions el seu suport sense el qual es impossible tirar endavant.
En resum, repetim, 
GRÀCIES. GRÀCIES. GRÀCIES