donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 3 de juny del 2014

SONS DE DONA. SONS DE VIDA. PROPOSTES

http://casaldeladona-lleida.blogspot.com.es/2013/10/inici-del-taller-cos-en-moviment.html
El taller Sons de vida ens proposa la música com a fil conductor d'una sèrie de dinàmiques i exercicis per al creixement personal, l'expressió, l'equilibri emocional, la comunicació  la fortalesa interior. Es treballa amb els beneficis integradors de la música per a la salut física, mental i espiritual.
La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, amb la Regidora al capdavant, Sra. M. Rosa Ball, han fet possible aquests tallers, encoratja a les participants  a no deixar de moure’s i de tenir cura del cos i de la ment per mantenir  una vida activa i saludable.


Em poso en contacte amb vosaltres per fer-vos arribar una proposta musicada, "Sonidos de Mujer" protagonitzat pel guitarrista José Luis Ruiz del Puerto, neix amb la finalitat de presentar i prestigiar les excel·lents virtuts d'un repertori compost í­ntegrament per dones des de finals del segle XIX fins als nostres dies.  
Un missatge en una ampolla, la mar, partitures per a guitarra ... són els elements d'un viatge musical que, en forma de concert, reuneix obres i protagonistes amb nom propi que ens "parlen" en clau de dona.
per contactar :
Monica Parrenyo
www.expertnetworking.info
@ExpertNetw
facebook.com/musicaexpertnetworking
Tel. (+34) 96 391 94 55
Mobile phone: (+34)  651 844 577
e-mail: mparrenyo@expertnetworking.info