donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, Xocolatades, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

dilluns, 30 de juny de 2014

Fotògrafes Pioneres a Catalunya :PER LA FESTA MAJOR DE BALÀFIA. PRESENTACIÓ DEL CONCURS INSTAGRAM AMB ULLS DE DONA

Fotògrafes Pioneres a Catalunya. 

Us presentem l’exposició al Hall del Centre Cívic de  Balàfia.
DONABALÀFIA ASSOCIACIÓ  Cedida per l’ Institut Català de les Dones
     Us esperem, no hi falteu !
 Una obra que cal recordar molts cops ha estat transgressora en un món que els era vedat. En aquest cas concret es tracta d'un grapat de dones que han exercit la tasca de fotògrafes, professionalment o per lleure, que ens mostren una visió particular de la seva societat, de la que no ens en podem oblidar ja que projecten una riquesa ideològica i social enriquidora, que hem d'aprofitar per a fer-la compartir, a través de tot un seguit d'imatges, sempre compromeses, de molt bona qualitat tècnica i humana i que en projecten una part molt interessant de la història del nostre país.
Aprofietu una tarde d'estiu i visiteu l'Exposició  de les "Fotògrafes Pioneres a Catalunya" cedida per l'Institut Català de la Dona, del seu fons documental.
Hem d' aprofitar per a fer esment que en el camí d'incorporar a la dona en tots el àmbits s'ha de  fer memòria històrica, rescatant l'obra i l'acció desenvolupada per les dones que varen ser les pioneres del que avui som i tenim, sense que ningú hagi regalat res, sinò que és fruit d'un treball continuat i que en molts cops ha estat i ho continua sent desconegut.
A més de comptar amb la presència del president, actual i d'honor, de l'Associació de Veïns, de la Coordinadora de la Vocalia de la Dona i de les dones de DonaBalàfia associació,  congregarem nombrós públic, tan femení com masculí, en aquesta exposició.

L'exposició és oberta durant tot l'estiu.
Gràcies per la vostra difusió.
al Hall de Centre Cívic

PER LA FESTA MAJOR DE BALÀFIA. 
PRESENTACIÓ DEL CONCURS INSTAGRAM AMB ULLS DE DONA
PROPERAMENT FAREM LA PRESENTACIÓ
OPORTUNAMENT EN FAREM DIFUSIÓ