donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 31 d’agost del 2012

PEN Català, plataforma per a la projecció internacional de la literatura i dels escriptors i escriptores dels territoris de parla catalana

Des de la seva fundació, el PEN Català ha estat una plataforma per a la projecció internacional de la literatura i dels escriptors i escriptores dels territoris de parla catalana. Aquesta projecció internacional s’ha fet a través de la seva participació activa amb els objectius del PEN Internacional, fonamentalment la defensa de la llibertat d’expressió i la lluita per a l’alliberament dels escriptors empresonats.
PEN Català va ser creat l’any 1922 –només un any després que C.A. Dawson Scott fundés a Londres el PEN Internacional —per Josep M. López-Picó i Carles Riba, que n’esdevingué el primer president. Després entre d’altres ho han estat Pompeu Fabra, Josep Carner, J.V. Foix, Joan Oliver, Maria Aurèlia Capmany, Jordi Sarsanedas, Dolors Oller i en l’actualitat està presidit per Carme Arenas.
Des de 1922, centenars d'escriptors i escriptores en català hem defensar activament la llibertat
d'expressió, la protecció del patrimoni  cultural lingüístic, la pau i el diàleg arreu del món" . El PEN defensa el principi de la lliure circulació de les idees dins de cada país i entre tots els països, i els seus membres comprometen a oposar-se a qualsevol forma de supressió de la llibertat d'expressió"