donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 28 d’agost del 2012

Esborrany del Pla estratègic de polítiques de dones 2012-2015 presentat a les representants del Consell Nacional de Dones de Catalunya CNDC

El procés participatiu del nou Pla estratègic de polítiques de dones també implicarà les entitats municipalistes de Catalunya i un grup d’expertes.
El dijous, 19 de juliol de 201, l' Institut Català de les Dones, ICD,  va presentar  a les representants de les entitats de dones que formen part del Consell Nacional de Dones de Catalunya, CNDC,  l’esborrany del Pla estratègic de polítiques de dones 2012-2015. Aquest Pla fomenta i garanteix el principi d’eficàcia en totes les polítiques i actuacions del Govern de la Generalitat de Catalunya mitjançant la incorporació de la perspectiva de gènere i de les dones per assolir la igualtat efectiva de dones i homes, i prevenir i actuar i eradicar la violència masclista.
La reunió inicia un procés participatiu que, a més de les entitats de dones, també implica les entitats municipalistes de Catalunya i a un grup d’expertes. El nou marc estratègic de les polítiques de dones parteix de la necessitat de mantenir, ampliar i consolidar la transversalitat d’aquestes actuacions.
El Consell Nacional de Dones de Catalunya, CNDC, és l’òrgan consultiu de l’ ICD amb representació de 390 associacions de dones de tot el territori català. A través d’aquest Consell, les entitats de dones esdevenen interlocutores de les polítiques que fa el Govern de la Generalitat, en especial dels plans específics de dones i de les normatives legals relacionades amb l’abordatge de la violència masclista.