donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 30 d’agost del 2012

Reurbanització de l’Avinguda Alcalde Porqueres i l’habilitació de dos aparcaments gratuïts de gairebé 200 places que s’obren al públic a Balàfia

La reurbanització de l’Avinguda Alcalde Porqueres i del seu entorn ha consistit a més a més d'en la millora de la plaça inaugurada dissabte de la Festa Major de Balàfia, Frederica Montseny al costat del carrer Escultor Corselles, en la renovació de trams de vorera que es trobaven en mal estat, la semaforització de la cruïlla d’Alcalde Porqueres amb el carrer Germans Recasens, que regula el nou pas de vianants i permet el gir a l’esquerra dels vehicles pel carrer Valls d’Andorra, la creació de 30 toperes (ampliació de les cantonades de les cruïlles) per millorar la seguretat en els passos de vianants i que els vehicles redueixin la velocitat, l’adaptació de 38 rebaixos per fer accessibles els passos de vianants i la col·locació de nou mobiliari urbà. També s’ha ampliat la vorera de davant del mercat municipal (costat dels números senars), s’han plantat 4 arbres i s’ha col·locat nou mobiliari urbà. Per un altra banda, s’ha renovat l’enllumenat del tram de l’avinguda d’Alcalde Porqueres més proper a la plaça de la Constitució, al Clot de les Granotes, que estava inclòs dins d’aquest projecte.
Així mateix,  s’ha portat a terme l’habilitació de dues noves zones d’aparcament, una de les quals està contigua a l’Avinguda Alcalde Porqueres i l’altra a l’Avinguda Pinyana. Els nous espais provisionals i gratuïts oferiran gairebé 200 places en aquesta zona el barri de Balàfia. Els solars es troben ubicats un, de 2.400 m2, al costat de l’Escola de Pinyana, en el xamfrà del carrer Valls d’Andorra amb el camí de Balàfia, que tindrà un centenar de places; i l’altre, de 1.900 m2, situat entre els carrers Valls d’Andorra, Gandhi i Alcalde Porqueres, que tindrà al voltant de 90 places.El finançament d’aquesta actuació s’emmarca dins del traspàs dels trams urbans de carreteres del Ministeri de Foment a l’Ajuntament de Lleida.