donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 26 d’agost del 2012

Frederica Montseny. Inauguració de la nova plaça a Balàfia



Aquest és un aconteixement de joia, d’honor, de reconeixement,  de posar en valor a les dones,  la meitat de la població que molts cops no s’expressa, a vegades no pot, no vol i a vegades no se l’escolta,  avui,  no parlarem de les dificultats econòmiques que patim la societat, sobretot les dones. Tampoc ho farem de les Ideologies que progressivament volen a les dones més submises, més dependents, més ignorants, més pobres, més intimidades, MÉS MALALTES, CALLADES I ATEMORIDES, encara,  avui per avui no és pot parlar d’igualtat i NO CALLAREM. 

Volem destacar de Frederica Montseny  2 grans esforços de la seva vida millorar l’assistència social, ja que concebia el benestar social com un servei de les institucions de l’estat i un dret de la ciutadania, avui per avui totalment totalment vigent : DEMOCRÀCIA I DRETS HUMANS. Va ser impulsora d’ una política sanitària de prevenció, va diferenciar entre  la salut sexual i reproductiva,  de les dones,  va lluitar contra les malalties venèries de tota la població. Moltes de les seves iniciatives  van ser pioneres  a l' Europa dels anys 30. Nosaltres  creixem amb les xarxes socials i aprofitant aquesta avinente-sa volem celebrar que donabalàfia te més de 2000 amigs i amigues al Facebook i fer la I trobada en el marc de la Festa Major de Balàfia i la Inauguració d'aquesta plaça.

Estem molt agraïdes al nostre alcalde,  Sr. Angel Ros,  actes com aquests, demostren sensibilitat i molta estima a les dones, també volem animar-lo a que ens escolti i progressivament el nomenclàtor de la ciutat de Lleida incorpori a les dones, ciutadanes del nostre país i de d’ altres contrades en els seus carrers i places. EN FALTA MOLTES PER NOMENAR.
Gràcies Sr. Alcalde i a tots i totes per la vostra assistència