donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 25 de maig del 2010

Les màximes representants de les dones a DonaBalàfia


La Presidenta de l’ Institut Català de les Dones, ICD, Sra. Marta Selva. La regidora de l’ Ajuntament de Lleida, Sra. Neus Brocal i la Coordinadora Territorial S.T. Lleida, Sra. Elena Fuses han visitat l’exposició “Fotògrafes Pioneres a Catalunya” organitzada conjuntament per BonaBalàfia Associació i la Vocalia de la Dona de l’ Associació de Veïns de Balàfia. Amb aquesta visita s’inicia una setmana a Balàfia amb la dona com a protagonista.


L’exposició “Fotògrafes Pioneres a Catalunya” romandrà al Hall del Centre Cívic de Balàfia fins als 31 de maig de 2010. Marta Selva, presidenta de l’ ICD,  la regidora Sra. Neus Brocal i la Sra. Elena Fuses,  coordinadora territorial a Lleida de l’ ICD, han expressat el seu suport amb aquest tipus d’iniciativa i ha lloat la tasca de les dones del barri de Balàfia per a la visibilització de les mateixes en el món veïnal i de l’ exercici físic saludable i de l’esport. 

Us invitem especialment a totes i tots els i les lleidatanes a visitar aquesta petita història vista amb ulls de dona al Centre Cívic de Balàfia.

1 comentari:

Montse ha dit...

Amb molt de gust passaré abans que s'acabi la setmana.
Les dones d'aquest barri esteu fent història en majúscules.
Felicitats.