donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 14 de maig del 2010

DONABALÀFIA ASSOCIACIÓ i les "Fotògrafes Pioneres a Catalunya"


Aquesta tarda a les 19h30m, s'ha dut a terme la inauguració de l'Exposició "Fotògrafes Pioneres a Catalunya" cedida per l'Institut Català de la Dona, del seu fons documental.
En el moment del parlament de la presidenta Jos Farreny, ha aprofitat per a fer esment que en el camí d'incorporar a la dona en tots el àmbits s'ha de començar per fer una mica de memòria històrica, rescatant l'obra i l'acció desenvolupada per aquestes dones que varen ser les pioneres del que avui som i tenim, sense que ningú hagi regalat res, sinò que és fruit d'un treball continuat i que en molts cops ha estat i ho continua sent desconegut. Una obra que cal recordar molts cops ha estat transgressora en un món que els era vedat. En aquest cas concret es tracta d'un grapat de dones que han exercit la tasca de fotògrafes, professionalment o per lleure, que ens mostren una visió particular de la seva societat, de la que no ens en podem oblidar ja que projecten una riquesa ideològica i social enriquidora, que hem d'aprofitar per a fer-la compartir, a través de tot un seguit d'imatges, sempre compromeses, de molt bona qualitat tècnica i humana i que en projecten una part molt interessant de la història del nostre país.
A més de comptar amb la presència dels presidents, actual i d'honor, de l'Associació de Veïns, de la Coordinadora de la Vocalia de la Dona i de nombros públic, tan femení com masculí, destaquem l'assistència de la Regidora Bea Obis.
L'exposició és oberta durant el que resta de setmana i tota la propera.
Gràcies per la vostra difusió.
S'adjunten fotos de l'acte de Francesc Caballero

DONABALÀFIA ASSOCIACIÓ