donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 10 de maig de 2010

El Consell Nacional de Dones de Catalunya celebra una reunió plenària a Tarragona

Aquest organisme, format per 366 entitats, és l'òrgan consultiu de l'Institut Català de les Dones

La presidenta del Consell Nacional de Dones de Catalunya i de l’Institut Català de les Dones (ICD), Marta Selva, ha presidit aquest matí la 10a sessió plenària d’aquest Consell. El Consell és un òrgan participatiu i consultiu de l’ICD, organisme adscrit al Departament d’Acció Social i Ciutadania, i està format per representants d’entitats de dones de Catalunya.
A través d’aquest Consell, les entitats de dones esdevenen interlocutores de les polítiques que fa el Govern de la Generalitat, en especial dels plans específics de dones i de les normatives legals relacionades amb l’abordatge de la violència masclista, així com l’avenç vers una nova ciutadania i la igualtat efectiva de dones i homes.
En aquesta reunió han assistit prop de 150 representants d’entitats de dones de tota Catalunya a les quals s’ha informat de les actuacions dutes a terme i dels projectes que desenvolupen els diferents grups de treball i les assemblees territorials.
També compta amb la participació de les Assemblees Territorials de Dones de Catalunya, que representen l’equilibri territorial i impulsen la participació de les dones a tot el territori. Així, el Consell és un òrgan ampli, participatiu i plural, que dóna cabuda a la màxima representació de la diversitat del moviment associatiu de dones de Catalunya. Actualment hi ha constituïdes les Assemblees de l’Alt Pirineu i Aran, Girona, Lleida,Tarragona, Terres de l'Ebre i Catalunya Central.

Fotografia de l'última Assemblea celebrada a Lleida el 3 de març de 2010