donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 2 de maig del 2010

Manifest Compartim el Temps!

Compartim els temps! és una campanya, dirigida a implicar a tota la societat catalana en l'assoliment d'un repartiment més equitatiu de les feines domèstiques i de cura entre totes les persones membres de la família

Compartim les responsabilitats

La coresponsabilitat ens aporta beneficis a tota la família: crea relacions emocionals positives, facilita la comunicació en la mediació de conflictes i crea un entorn a la llar més agradable.

Compartim les tasques de la llar

La coresponsabilitat significa assumir i compartir, la presa de decisions i la planificació de les tasques necessàries per al benestar de tota la família.

Compartim el lleure

La coresponsabilitat pot aconseguir molts beneficis per a tots i totes: garanteix la igualtat entre homes i dones, fomenta les relacions sense tensions ni conflictes, i permet gaudir d’un temps d’oci equitatiu per a tota la família.

Compartim la cura personal i la dels altres

La coresponsabilitat ens fa valorar les relacions i els vincles positius entre les persones de la família. És bo que cada una d’elles vetlli perquè tothom s’hi sentin a gust i ben atès.

Compartim per gaudir en família!