donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 22 de maig del 2010

Informació del Departament d’Acció Social i Ciutadania i l’Institut Català de les Dones (ICD)

El Govern fa una crida a les dones perquè demanin l'ajuda necessària davant qualsevol indici de perill i recorda l'existència de serveis especialitzats com la Línia 900 900 120
El Programa per a l’abordatge integral contra la violència masclista (2008-2011),que configura l’eix 6 del Pla de Polítiques de Dones del Govern de la Generalitat de Catalunya, ha vist el seu pressupost augmentant en un 61,5% des de l’any 2005. 
El Protocol Marc per a una intervenció coordinada contra la violència masclista,que és una eina per facilitar la coordinació i la interrelació entre tots els agents implicats en les situacions de violència masclista, es troba en fase de desplegament territorial. Actualment ja existeixen els circuits de Terres de l’Ebre i del Camp de Tarragona.Dimarts es constituirà  el de Lleida.
Formen part d’aquest Protocol Marc, entre d’altres,  els serveis municipals o comarcals d’informació i atenció a les dones (SIAD). Els SIAD són serveis que ofereixen informació, orientació i assessorament en tots aquells aspectes relacionats amb la vida de les dones: àmbit laboral, social, personal, familiar i altres. La Llei del dret de les dones a eradicar la violència masclista defineix el nou context de treball i desenvolupament territorial d’aquests serveis i estableix els SIAD com a serveis que incrementen l’eficàcia en l’actuació envers la sensibilització social, la prevenció i la detecció de les situacions de violència masclista.
El dia 25 de maig a les 11 hores a la Sala d’actes de la Delegació del Govern  a Lleida
(C/ Lluís Companys,1), és farà l’acte de constitució de la Mesa institucional per al  Circuit de les comarques de Lleida per a l’abordatge de la violència masclista. 
La Coordinadora Territorial a Lleida de l' Institut Català de les Dones, Sra. Elena Fuses, en comunica : Si us fa goig, podeu participar de l'acte de signatura.

Salutacions ben cordials