donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 27 de febrer del 2023

8M COMEMOREM EL DIA INTERNACIONAL DE LES DONES. AMB ZULEIKA RODRIGUEZ QUE IMPARTIRÀ UNA XERRADA SOBRE COM POTENCIAR LA NOSTRA IMATGE PERSONAL

 


Les dones de l' Horta de Lleida commemorem el 8M EL DIA INTERNACIONAL DE LES DONES amb una de les assessores d’imatge de més prestigi de les nostres contrades: Zuleika Rodríguez, porta més de 10 anys treballant en aquest món i té la seva empresa d’estètica a Lleida.

Zuleika explica la seva professió: Em dedico al món de la imatge des de fa més  10 anys, com a formadora de professionals de l’estètica i com a treballadora. 

Que és L’assessoria d’imatge?
L‘assessoria d’imatge tracta d’ajudar a crear la imatge de cada persona. Tenim l’apartat primer de bellesa, regida per unes bases professionals que tracta de com em puc cuidar, millorar la imatge a l’exterior i a mi mateixa i aquesta sensació que jo tindré es manifestarà cap a fora. Per un altra part és que és el em "senta" bé: maquillatge, pentinat, peces de roba em senten bé d’altra part que me "senta" bé, i la roba i l’última part seria com utilitzo tot això per transmetre el que jo vull mostrar. la nostra imatge dona un missatge i i el millor de tot es que tu sàpigues gestionar quin missatge vols donar el millor àmbit de la teva vida professional, social, personal…
El que més em fascina de la meva feina és que treballo amb el que realment m'agrada i "disfruto" molt quan obtinc els resultats que són l' impuls a les persones que volen ser millorant la seva imatge personal, amb això els ajuda a millorar l’autoestima i és una sensació súper satisfactòria. 

Com a dona professional, quins obstacles has que superar per arribar a les teves metes?
He arribat aquí treballant molt, formant-me molt i amb creixement continu d’aquesta professió. Com a dona professional, jo tinc 2 nens i el més dur és compaginar la feina amb els nens. Aquestes coses requereixen de molt de temps tant l’una com l’altra i llavors el més difícil és saber prioritzar. Un cop et necessiten més els nens i has de treure energia a la feina i altres cops al revés.

Quin consell li donaries a les dones que volen millorar la seva imatge persona? I a les que es volen dedicar al mateix que tu? 
Que es coneguin i que realcin tot el bonic que tenen, ja que tothom té quelcom bonic per mostrar al món. Que lluiti molt, treballi molt, es formin i gaudeixin amb el que fan.
 
En que consisteix el teu treball? 
Consisteix en ajudar persones a transformar i crear una imatge, des de el punt de vista del que li sent bé, i del que vol projectar, i doncs ajudar-la una mica i acompanyar-la en aquest procés i donar-li els consells que necessita. La meva professió té com a missió acompanyar el client en aquest procés, donar-li les eines necessàries per aconseguir els resultats que vostè està buscant. entre que coneixem a la clienta i ella ens explica que va aconseguint i nosaltres l’anem acompanyant per fer aquesta creació.

Creus que a les nostres terres se li dona importància a la imatge? 
Clar. Sí. És una eina, que ens pot ajudar en moltíssimes coses i que no ens ha d’obsessionar i cadascú ha de treure el millor de si mateix. Jo crec que a tothom li agrada mostrar la millor imatge. Sigui la que sigui, al seu estil, a la seva manera. A tothom li agrada tenir una imatge correcta. I s’ha d’estar a gust.

Quin consell li donaries a una persona que vol canviar la seva imatge? 
Sobretot que es conegui, perquè així realment sabrem el que vol mostrar. Abans de parlar el que mostres és la imatge. I aquesta imatge dona un missatge, que siguis conscient realment del missatge que estàs donant.

El maquillatge és important per la nostra imatge?
Es un altre element de la imatge, cada persona ha de trobar el seu estil, com et sents quan apliques el maquillatge (et sents més segura i més bonica) .
El perfum és important? 
Clar. El perfum també és una altra eina de la imatge i també dóna molta informació de com és aquella persona. Un perfum floral sempre serà més romàntic, un perfum més afustat sempre serà més fort, amb més consistència. El perfum és un altre dels elements que tenim en compte per crear la imatge.

Versió lliure de l'entrevista realitzada per JOSEP MARIA CASTELLS (BALAGUER), 
Des del meu criteriBLOC D'OPINIÓ DE 
https://blocs.mesvilaweb.cat/jmcastellsbenabarre/zuleika-rodriguez-imagen-personal/