donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 24 d’octubre del 2022

CONSTRUÏM #BARRIS VIOLETES. ACTIVITATS CONFAVC. Apunteu a l'agenda. ESCOLA DE TARDOR. Virtuals i presencials. Si cliqueu la imatge us podeu inscriure!

Divulgació i sensibilització de les experiències veïnals en els territoris i per a enfrontar especialment situacions vulnerables, com a processos migratoris, diversitat funcional, situacions de violència masclista, de dependència a les drogues, etc. i replicar les bones pràctiques en altres contextos on s'estigui intentant abordar aquestes problemàtiques.

Estem treballant actualment en què els nostres següents passos del projecte siguin reforçar el paper de lideratges dins dels grups de dones, tant des del propi paper de les referents de les AV com aconseguir delegar noves funcions dins de les participants.