donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 19 d’octubre del 2022

40è ANIVERSARI DE LA FEDERACIÓ D' ASSOCIACIONS VEÏNALS DE LLEIDA - FAVLL - JORNADA DE COMMEMORACIÓ. PER ANAR-HI !

 

Aquest dia de reflexió i debat arrencarà a els 9,30h amb unes paraules de benvinguda  i seguidament una tertúlia sobre els  “Testimonis dels 40 anys de la FAVLleida”  , comptant amb les vivències d’antics activistes veïnals, entre aquests, el president actual de la Federació local, Toni Baró Noguero, els directors de l’Escola de Participació Ciutadana-Jacinto Pernia Val,  Jordi  Solana Aguilera, i l’actual, Francesc Caballero Garcia-, i l’antic batlle, Àngel Ros Domingo.

La participació ciutadana a la capital del Segrià, amb una mirada de present, passat i futur, centrarà la jornada de lEscola de Participació Ciutadana de Lleida el proper 5 de novembre a la Llotja de Lleida.


La CONFAVC  estarà present amb la participació  del president de la CONFAVC, Jordi Giró París, i el director de l'Escola de Formació veïnal i Comunitària Trama de la CONFAVC, Fernando Pindado Sánchez, que centrarà la seva intervenció en  la “Participació i moviment veïnal: Perspectives de futur”.

Finalment, amb l’objectiu de visibilitzar bones pràctiques diferents activistes veïnals actuals de la FAVLLeida explicaran tres experiències reeixides de participació Ciutadana, entre aquests, el projecte de la CONFAVC, Barris Violetes, la Xarxa Solidària de Lleida i les recents Comunalitats. (Programa pdf)