donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 7 d’octubre del 2022

PROJECTE #BARRISVIOLETES. A LA CONFAVC TREBALLEM PER UN FUTUR MILLOR

 

Des de la CONFAV d'acord amb els objectius del Pla Estratègic i també en el Marc Estratègic “El Futur És Ara” que vertebra el Full de Ruta de l’entitat amb una visió de futur fins el 2023,  treballem per implementar el  Pla,   per continuar  avançant de manera efectiva en la Igualtat de Gènere en les associacions veïnals. És una posta decidida per una de les necessitats socials més importants en aquests moments, la lluita per una Igualtat de gènere, aquesta ha de ser efectiva.

 Amb aquest projecte hem pensat diferents intervencions per aquest avanç amb 2 objectius clars

-Valorar el coneixement del món veïnal en la perspectiva de gènere

-Saber si el moviment veïnal vol informació i formació en aquest aspecte

 

Per tal de saber-ne més hem elaborat diferents continguts i accions i que han de comptar amb la vostra valuosa difusió:

-Càpsules formatives en perspectiva de gènere. TRAMA : https://www.google.com/search?q=confavc+trama&rlz=1C1AVFC_enES744ES744&sxsrf=ALiCzsZ0u0rQwvrrPqS22hwnUKKqzsKAIg:1664703893810&source=lnms&tbm=vid&sa=X&ved=2ahUKEwjMpvyhocH6AhUygc4BHaA5ARwQ_AUoBHoECAMQBg&biw=1366&bih=568&dpr=1

-Elaboració d’un Genial.ly _ Reptes per visibilitzar les DONES EN LA LLENGUA

-Programa Com Construir Barris Violeta

-Decàleg – fotocòpia -  A treballar pel grup motor de Barris Violetes

-Pla d’Igualtat, esborrany ha de comptar amb la vostra aportació valuosa.

-Elaboració d’un qüestionari google forms de respostes per tal de saber el nivell de la Perspectiva de Gènere de la gent del moviment veïnal

-Dins del Programa de Barris Violeta: Urbanisme amb ulls de dona, les cures al centre de la vida, combatre la violència de gènere des del moviment veïnal.

-Redacció de Manifests en els dies clau del calendari, 8 de març, 28 de maig i 25 de novembre,  per tal de recordar la importància d’aquest treball.