donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 31 de desembre del 2020

31 de desembre, acaba l'any més complicat de les nostres vides ?

 "HEM D'ATURAR LA COVID-19", L'OPINIÓ DE JOS FARRENY per a UA1 ràdio

Bon dia,

PERQUÈ ESTEM EN TEMPS DE PANDÈMIA AVUI LA MEVA OPINIÓ HA DE SERVIR PER TORNAR A RECORDAR...

Que hem d’aturar l’increment de casos de Covid-19 a casa nostra entre tots i totes.

S’apropen les festes nadalenques, temps de família, de retrobament, de llargues converses, de sobretaules, teníem ganes d’ abraçar-nos, de compartir, de reunir-nos ... semblava que després d’un temps difícil, fatigats per la pandèmia, quasi ho havíem aconseguit, molta gent, moltes famílies, compromeses, implicades, seguint totes les normes, per algunes amb molt, amb massa temps a través de les pantalles, ho teníem a tocar,  podríem tenir unes festes en família, amb alegria !!

Tot indica que no serà així, la corba s’enfila, les noticies no són bones, aquí i allà hi ha brots ...tornem al confinament nocturn i perimetral, a reduir les activitats socials, esport, comerços, cultura, activitats recreatives, restauració ...i potser no n’hi ha prou !

Des dels diferents departaments ens demanen coresponsabilitat per protegir la comunitat. Ens demanen que seguim les normes, que si ho fem no solament protegim la nostra salut sinó la de tota la comunitat.

Us vull recordar les mesures de protecció: distancia interpersonal, no us apropeu a altres persones si teniu la mascareta retirada i No compartiu menjar. Renteu-vos sovint de mans, de forma acurada. Useu la mascareta en tots els ambients i ventileu, ventileu els espais.

I tornem, ara, no podem baixar la guàrdia. Ara més que mai Stop Covid-19, ens hi va la vida.

Si ho fem així, a la propera segur que tindrem bones notícies

 

Jos Farreny Justribó

Presidenta de donabalafia associació

https://www.ua1.cat/articles/283402/hem-daturar-la-covid-19-lopinio-de-jos-farreny