donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 18 d’agost del 2016

DIVENDRES 19 D'AGOST DE 2016 FESTA MAJOR DE BALÀFIA-PROGRAMA-Us agrada fer punta al llapis?


Veniu a passar un matí festiu i familiar dedicat a l’ art del dibuix en un entorn únic a Lleida. El divendres 19 d'agost es celebra la festa del dibuix de Balàfia en el marc de la Festa Major,  a la Plaça Jardí de les Magnòlies. És una activitat totalment gratuïta i no cal portar res més que les ganes de fer un bon dibuix, el guanyador serà la portada del programa de la Festa Major 2017. 
La festa vol ser una activitat que utilitza el dibuix com una eina de creació i també com una eina de comunicació i de lleure per a qualsevol edat. 
. i molt, molt DIBUIX. Podeu consultar la llista d’activitats i la seva ubicació al programa de la festa adjunt. 
Aquesta activitat ha estat organitzada per les associacions de Balàfia amb el suport de Punt d' Estudi i l’Ajuntament de Lleida.
DIA 19 DIVENDRES
11:00h. CONCURS DE DIBUIX infantil a la plaça Jardins de les Magnòlies. Patrocinada per: EDEBÉ i Punt d’Estudi. Col·labora: Penya Kina Kreu i  DonaBalàfia Associació.
17:00h PUBILLES I HEREUS visiten ELS i LES PADRINES de les Residències del BARRI
18:00h. CUCANYES I JOCS INFANTILS : DIVERSIÓ A DOJO
a la plaça Jardins de les Magnòlies Col·labora  PENYA Kina Kreu  i DonaBalàfia Associació
19:30h. XOCOLATADA DE FESTA MAJOR. AVV Balàfia al carrer Lérida de Colòmbia. Col·labora PLUS FRESC.
20:30h. TROBADA DE COUNTRY A LA FRESCA  a la plaça Jardins de les Magnòlies. Promogut per VOCALIA DE LA DONA de l’ AVV. BALÀFIA (Tallers d’Activitats) i LLEIDA COUNTRY. A la mitja Part, EXHIBICIÓ DE DANSA URBANA a càrrec de A-COMPANY 3rs classificats al Campionat estatal categoria Júnior-b de l’ Acadèmia Dancescape.
TOT AMENITZAT PEL DJ-BALL
24:00h. REVIVAL FESTIVAL. Si tens més de 30 anys aquesta es la teva festa. Recordarem èxits dels 70, 80, 90,  A més a més... Alaska, Hombres G, Seguridad Social, el Fary, Loquillo, David Civera, Madonna, Mecano i molts més...
PATROCINA: ASSOCIACIÓ D’INDUSTRIALS FIRAIRES RESIDENTS A LLEIDA I PROVINCIA