donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, Xocolatades, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

dissabte, 20 d’agost de 2016

DISSABTE 20 D'AGOST PROGRAMA DE FESTA MAJOR DE BALÀFIA 2016

DIA 20 DISSABTE
10:00h. XXIII TORNEIG DE BITLLES "Gran Premi Festa Major Balàfia" Memorial Miquel Burgués. Participaran  equips de la Comarca del Segrià.
Tallers infantils,bitlles adaptades. Act.Infantils AVV.i dba
Lloc: camp futbol UE BALÀFIA.
Organitza Club Bitlles de l´ AVV. Balàfia.
11:30h. LLIURAMENT DE TROFEUS BITLLES
11:30h. Magnífic Espectacle de TITELLES a càrrec del Grup LA COLLA TRONTOLLA, al Centre Cívic de Balàfia, Sala d’Actes, per a tots els públics.
17:30 h. Futbol al Camp de la U. E. Balàfia.
Juvenil A UEB vs Club El Tancat del Vendrell de Tarragona.
18:00 h. FESTIVAL INFANTIL Inflables GRATIS a càrrec de PEQUE PARTY - IDEAL ESPECTACLES. Inflables, brau "toro" mecànic  a la plaça Jardins de les Magnòlies
19:30 h. Futbol al Camp de la U. E. Balàfia.
Amateur UEB vs Club El Tancat del Vendrell de Tarragona.
24:00 h . GRAN REVETLLA DEDICAT A LA SÒCIA I EL SOCI a la plaça Jardins de les Magnòlies a càrrec de l’extraordinària orquestra SLALOM EXPRESS. Sorteig entre les i els socis al corrent de pagament (porteu el sobre,  és la butlleta), d’un pernil i un lot de cava Sorteig Patrocinat: Cafeteria - Pastisseria “Països Catalans”