donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 17 de setembre del 2012

Recordant Anna Politkòvskaia i Natàlia Estemirova.

L’Editorial Aresta acaba de publicar el llibre «Anna Politkòvskaia, la consciència moral de Rússia» dins la col.lecció Nou Punt de Vista.
El llibre, realitzat per iniciativa del PEN Català, la Lliga dels Drets dels Pobles – Campanya per Txetxènia i la Federació Catalana d’ONG pels Drets Humans, que han curat la selecció, traducció i edició dels textos, és un recull d’un total de deu articles d’Anna Politkòvskaia publicats majoritàriament a Nováia Gazeta, diari on treballava la periodista. Els articles seleccionats reflecteixen diversos moments claus de la història del conflicte txetxè que Politkòvkaia va documentar amb tant d’esforç i dedicació. Un d’aquests articles és pòstum i només ha estat publicat a l’anglès. El llibre està adreçat a tots i totes els qui vulguin conèixer l’obra de la periodista i incansable defensora dels drets humans o tinguin interès en conèixer una visió crítica del conflicte de Txetxènia i la Rússia actual.
Fa tres anys que Natàlia Estemírova, activista txexena pels drets humans, va ser brutalment assassinada. Ningú ha estat condemnat encara per aquesta mort. Llegiu aquest article la seva amiga Tania Lokxina, explica una tragèdia desvetllada gràcies a Estemírova. En record de totes les víctimes del conflicte, val la pena llegir l'article, perquè mentre no oblidem, pot haver-hi justícia. Cliqueu damunt la fotografia.