donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 2 de gener del 2011

OPEN-OBERT-ABIERTO-OUVERT


Lleida està una mica més a prop de la resta del món.  Ara,  aquest mes de gener farà un any que  Lleida té aeroport.
En aquest moment, Lleida té vols que connecten l'Aeroport Lleida-Alguaire amb  Mallorca i d’altres punts de l’estat espanyol, Vigo i Madrid.  Ryanair ja realitza vols regulars d'anada i tornada cap a Milà i Frankfurt. A més, Vueling ha incorporat des del 31 d’octubre una nova ruta directa amb Barcelona, que permet als viatgers connectar amb 14 destinacions de la resta d’Europa : Amsterdam, Brussel.les, Roma, Lisboa ...
La connexió de l'aeroport amb la ciutat de Lleida està assegurada gràcies al servei d'autobusos que uneix la infraestructura aeroportuària amb la capital. Aquesta connexió està estretament lligada als horaris d'arribada i sortida dels vols, vinculada als altres dos centres de transport públic de la ciutat com l'estació d'autobusos i l'estació de trens Lleida-Pirineus. Segurament, amb el  temps,  quan és valori aquesta important infraestructura, hi haurà un avanç i un després.

Si ja tens la teva destinació escollida, només cal que reservis i compris el bitllet a través d’una agència de viatges o per Internet i BON VIATGE !!!. 

MÉS INFORMACIÓ 00 800 678 910 11-- www.aeroports.cat