donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 30 de desembre del 2010

Cloenda Exposició dones d'Empresa i Brindis per un Bon Any nou

El Centre Cívic de Balàfia ha acollit la  trobada de dones catalanes que ha servit per a compartir experiències i retrobar-nos amb les costums i tradicions de la nostra comunitat, també ha servit per a fomentar la participació de les dones als espais públics de la ciutat.



 D' ambdos actes celebrats, se’n extreuen dues conclusions destacades la primera sobre el fet que les dones catalanes ja fa molt que treballen dins i fora de casa i han fet palès que elles han contribuït fonamentalment al progrés del nostre país i  per altra que compartir les arrels dels moviments de dones com a motor d’avenç social i sobre la importància de la participació de la dona en els espais públics com a instruments de participació.
Hem comptat amb la participació del regidor Sr. Lluís Franco, Sr. Toni Baró President de l’Associació de veïns de Balàfia,  l’ Isabel Sáez coordinadora de la Vocalia de la Dona de l’Associació de veïns de Balàfia,  Jos Farreny de Dona Balàfia Associació i  membres d’ambdues Associacions,  de Lleida i Comarques. 
Finalment, el brindis i el refrigeri ha posat el punt i final a aquesta activitat, on, a més a més,  com ja s’ha explicat abans, s’ha clos l’exposició “Dones d’ Empresa”, cedida per l’ Institut Català de les Dones.