donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 2 de desembre del 2010

Dones d' Empresa. Pioneres de l' Empoderament

Trobada Dinar de les Dones de Balàfia per desitjar BONES FESTES
Inauguració de l' Exposició Dones d' Empresa.



Dones d' Empresa. Pioneres de l' Empoderament
Comunicat de Premsa DonaBalàfia Associació
Prop de 50 dones de Balàfia i de Lleida han participat a la inauguració de l’exposició Dones d' Empresa. En record d’aquestes dones pioneres de l’ empoderament , una petita mostra que no arriba a la dotzena, és resum històric cultural d’ aquestes fèmines . La incorporació de les dones al món de l’empresa no és un fet recent. Amb aquesta exposició, l’ Institut Català de les Dones vol contribuir a fer visibles les aportacions històriques de les dones a l’activitat empresarial de Catalunya, donant a conèixer les habilitats d’un conjunt d’empresàries que, cadascuna en el seu terreny, van desenvolupar les seves particulars formes de lideratge i van contribuir així a enriquir l’activitat econòmica del nostre país.
Una de les bases teòriques de la nostra associació és la possibilitat de forçar canvis socials per aconseguir una societat més Igualitària, justa, humana i en pau. Mitjançant la difusió d’una part de la nostra història, és fa un reconeixement i una visibilització de les dones d’empresa d’aquest país. La nostra voluntat és l’acompanyament i la col•laboració amb totes les entitats properes, especialment l’ Associació de Veïns de Balàfia i la seva Vocalia de la Dona.
Sense aquesta experiència històrica segurament els premis FUNDE 2010 que fa pocs dies l’ associació d’ Empresàries, Directives i Professionals de Lleida van lliurar a la Seu Vella no s’haurien pogut realitzar. Amb ells es va fer un reconeixement ala feina feta, a la investigació i a l’èxit de les dones en diferents àmbits de la societat. Aprofitem l’avinentesa per felicitar-les cordialment a totes i les encoratgem a treballar per tota la societat amb igualtat d’oportunitats.