donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 16 de gener del 2011

"La lluita per l’oportunitat de viure". Podeu visitar-la a partir de dimarts dia 18 de gener de 2011

L’exposició "La lluita per l’oportunitat de viure". Les dones durant la segona República, la guerra, el franquisme i la construcció de la democràcia", organitzada conjuntament per donabalàfia associació i vocalia de la dona de l' AVV Balàfia i cedida per l’Institut Català de les Dones i el Memorial Democràtic, reconstrueix alguns episodis de la vida de les dones des del 1931 fins al 1978. Els plafons permeten conèixer aquest període de la història a través de la perspectiva de les dones i visualitza les seves experiències i aportacions.
"La lluita per l’oportunitat de viure"  fa un recorregut per les quatre etapes més destacades d’aquell període: "La segona República: Una oportunitat", "Quan la vida perd valor. La guerra civil", "Quan viure és sobreviure. Franquisme" i "Construint la democràcia".




                                          Rosa Castelltort guanyant una cursa a Monjuic

1 comentari:

Daniel Justribó ha dit...

La guanyadora d'aquesta cursa no és Rosa Castelltort sinó Montserrat Guasch