donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 16 de desembre del 2010

Visiteu el Bloc del col.lectiu HèliaDones. Associació de suport a les dones que pateixen violència de gènere.

Són un grup de dones formades en la lluita dins la Plataforma unitària contra les violències de gènere.  Entitats de tot el teixit social de Catalunya i el seu principal objectiu és la sensibilització i prevenció de la violència contra les dones. Aquesta agrupa a més de 90 Associacions
Del treball de tots aquests últims anys amb dones que han patit violència es pot concloure que si rep l’atenció adient, la dona que ha patit maltractament recupera la seva capacitat per identificar l’abús i el perill, per defensar-se a ella i a les seves filles i fills, trencant la cadena de la cultura patriarcal que transmet de generació en generació els estereotips i rols que portant a la desigualtat dels homes vers les dones en tots els àmbits socials.
Del estudi de la situació actual, amb el desplegament de la Llei pel dret de les dones a l’eradicació de la violència masclista, és dedueix una necessitat objectiva de cobrir un espai per la recuperació de les dones que han patit o estan patint violència. Més enllà d’una primera detecció i acollida que podem fer i derivar als serveis i Associacions de dones que en donen suport, volem fer projectes de suport per una vegada ja s’ha detectat o ja s’ha començat un camí cap a la recuperació, ajudar a restablir els llaços socials i de veïnatge, a no restar sola i per tant vulnerada per qualsevol condició negativa de la vida quotidiana : Volem promoure programes de sensibilització, preventius, assistencials, de foment del voluntariat i la participació ciutadana, i de l’eradicació de la violència masclista. Creació d’espais i eines per a la recuperació i la millora del benestar de les dones.