donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 6 d’agost del 2023

SALUDA DE LA COMISSIÓ DE FESTES I DE LA JUNTA DE L' AV BALÀFIA PER LA FESTA MAJOR DE BALÀFIA 2023

 

TINGUEM MOLT BONA FESTA MAJOR DE BALÀFIA 2023!

Benvolgudes i Benvolguts ,

És agost i a l’ AV de Balàfia ja ho tenim tot preparat per celebrar la Festa Major del nostre barri.

Durant els 5 dies els carrers, jardins i places de Balàfia s’ompliran de vida i de color. Però n’hi ha més, el dia 12, dissabte, farem un “TAST”  durant tot el dia XALAREM !! Activitats per a tots els gustos, matinal d’ aquagym a les piscines municipals de Balàfia, “Jocs a la Plaça” als patis de l’Escola de Balàfia, sopar a la Fresca, exhibició de l’escola de ball de la Casa d’ Andalusia i Rumbes i Garrotins amb “Los Hernández” al costat del Centre Cívic.

Enguany hem incorporat un grup de joves a la Comissió de la Festa Major, participen en la confecció del programa i diuen la seva!  segur que es una bona experiència per a totes plegades...

La Festa Major de Balàfia en honor a St. Bartomeu, ens portarà un any més, alegria, gresca, xerinola ... tenim un ampli programa d’activitats lúdiques, culturals, festives, esportives i tradicionals perquè puguem gaudir de les persones més grans a les més menudes.  Com mana la tradició començarem el dia 17 amb la cercavila i l’elecció de les pubilles, hereu per tot un any. Representaran al barri en els esdeveniments ciutadans i representen el relleu en la vida de la participació i el voluntariat. Moments esperats com la Ballada dels gegants,  el pregó de la Festa Major, aquest any posem en valor a les professores de l’ institut Torre Vicens, responsables d’esports i de les tecnologies (STEM), tant necessàries per una vida curulla; perquè són els nostres referents al llarg de la vida. Els donem el valor merescut. Al llarg dels 45 anys que és fa la Festa Major del Barri  hem tingut pregoneres i pregoners mestres, professors i professores però no com a professionals d’aquest àmbit, sinó perquè eren regidores, escriptors, presidentes d’una entitat. Aquest any les honorem en la seva professió, en el seu mestratge,   les professores Ascen Ibáñez Riestra i Ester Pintó Pagès.

Seguim i perquè estimem a les noves generacions i volem que participin de l’ associació i del moviment veïnal del seu barri, la nit Jove d’aquest any l’han triat el Grup de Joves. Des d’aquí un agraïment especial per tot aquest jovent que participa i fa seva la festa i la vida al Barri!

No deixem de banda les activitats que ja són una tradició, el Ball del i la sòcia, les demostracions de Ioga, Country i Body Live, les bitlles, escacs, les corals, la poesia i les havaneres. Un programa molt ampli que ha estat confeccionat per la comissió i que gràcies a la generositat dels comerços del barri fa molt goig ! GRÀCIES. Aquest agraïment també el fem extensiu a les i els voluntaris de l’associació veïnal i de donabalafia, als i les treballadores de l’ Ajuntament, a les forces de seguretat i a protecció civil.

Ens estrenem com a nova junta més àmplia i actual, interseccional i amb més diversitat. Creiem que és molt important forjar complicitats al barri, i que aquestes ens han d’ajudar a treballar per Balàfia i amb Balàfia. Donem importància a l’equitat. Aquest tarannà ajudarà a forjar nous lideratges tan necessaris avui. La força de treballar les persones juntes, en un context o altre, ens dona més probabilitats de que els nostres moviments pel bon veïnatge fructifiquin.

Segur que, un any més, la Festa Major de Balàfia 2023 serà tot un èxit !

Visca Balàfia!

Comissió de Festes i Junta de l’Associació Veïnal de Balàfia