donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 14 de setembre del 2020

"Un país, un equip" animen a la ciutadania a reprendre la pràctica esportiva i l'activitat física amb seguretat i responsabilitat.

Tenint en compte que la pandèmia del coronavirus ha impedit que haguem pogut gaudir de l’esport i l’activitat física en plenitud de condicions, amb un confinament obligat durant gairebé dos mesos, la campanya, impulsada per la Secretaria General de Esport i de l’Activitat Física (SGEAF), “vol aprofitar la progressiva tornada a l’activitat per part del món de l’esport durant l’etapa de represa per fer que la ciutadania confiï en les mesures preventives que han establert les autoritats sanitàries i esportives i el propi sector, i vegi l’esport com una activitat segura. 
DONES:PARTICIPEU!!
Evidències científiques han demostrat, a més, que les persones que millor superen la malaltia de la Covid-19 són les que gaudien d’un millor estat físic”, afirma el secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras.

El missatge de la campanya va dirigit tant a la població en general com a practicants potencials d’activitat física i esportiva, així com, especialment, a tots els agents que configuren el teixit esportiu de Catalunya, és a dir, entitats esportives, administracions locals i empreses que tenen per objecte la promoció, el foment i la prestació de serveis vinculats amb l’esport i l’activitat física a Catalunya, als quals demanem complicitat per tornar a activar el sector”, afegeix Gerard Figueras, afirma el secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física. “Altres àmbits del país ja s’estan activant, i ara ens toca a nosaltres, l’esport. Demanem el compromís de tots els agents esportius de Catalunya per enfortir aquest sector, perquè si actuem com a país i com un equip en garantirem la continuïtat i el progrés”, ha conclòs. A partir d’avui s’emetrà l’espot i la falca de la campanya per televisió, ràdio i portals digitals, i també es difondrà per les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram i Youtube