donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 25 d’agost de 2020

AQUEST ANY 2020 NO HEM TINGUT FESTA MAJOR DE BALÀFIA!

 Estimat Mariano:

Què diu el Sr. Poch? I la Carmen Padilla? No us heu trobat pas amb el Juanjo Garra?.
T’escric aquestes ratlles, encara que suposo que des d’allà d’alt ho veieu tot, per explicar-te que aquest 2020 no hem fet la Festa Major de Balàfia. I no et pensis que és per falta de pressupost, ni que, encara que us trobem a faltar a vosaltres, al Jeroni, la Maria, al Miquel Burgués, i a altres, tenim voluntariat, no es per res de tot això. 
És perquè ens ha arribat una epidèmia causada per un virus, Covid-19, que ha trastocat tota la nostra vida, la personal i la social. Per tres vegades hem hagut de quedar-nos a casa un munt de dies, totes portem mascareta pel carrer, s’han acabat els petons de salutació, encaixades de mans i fins i tot les abraçades, fem una cosa molt rara, ens toquem els colzes! Aquesta és la salutació.

Ho hem intentat. Ens hem reunit per preparar encara que fos algunes activitats. Després de la tercera fase ens vam trobar, ull, amb separació de 2 metres, per dir que no faríem Festa Major però si alguna de les activitats del Programa que poguessin desenvolupar amb garanties sanitàries. Però “ai las” vam patir un rebrot i totes les bones intencions se’n van anar “en orris” 

Així, en aquesta NO Festa Major 2020, no tenim Pregonera, ni el teu “Xupinazo”, ni farem la Cercavila amb el Manyac i els Gegants Pepeta i Pepet. Ni Llonganissada, ni Festa Infantil, ni Concurs de Dibuix, ni Balls, ni Disco-Mòbil, ni Tirada de Bitlles, ni Torneig de Futbol,ni Recitals de les Corals, ni Sardanes, ni Havaneres, ni la Festa de l’ Escuma ni la Holy, ni el Trofeu d’Escacs. Ni Pubilles, ni Hereu, ni firetes, ni la Traca augmentada del José Luis. En resum, una No Festa Major molt trista. 
Ai... Sant Bartomeu!!!

A Balàfia però, som persones positives i optimistes i, Mariano, maldarem per tornar a tenir la teva, la nostra Festa Major el 2021.

Ara, amb una llagrimeta lliscant per la galta, hem de dir la frase: Mariano i companyia, passiu bé ( ep!, acomplint les normes que ens indica el Departament de Salut, i fins l’any que ve!

Junta AVV Balàfia