donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 26 de febrer de 2018

PREPARANT EL 8 DE MARÇ.DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

el nou informe sobre les dones de les Nacions Unides revela importants llacunes per a l'empoderament de les dones i posa en marxa una agenda sòlida per canviar els engranatges.

Destaca les desigualtats i els desafiaments a què s'enfronten les dones; identifica les llacunes i les oportunitats per a la igualtat de gènere en l'Agenda 2030 del Desenvolupament Sostenible.

Les dones de l'ONU han fet públic el seu informe emblemàtic "Convertint les promeses en acció: la igualtat de gènere en l'Agenda 2030 per al desenvolupament sostenible". L'informe demostra a través d'evidències concretes i informa la naturalesa generalitzada de la discriminació contra totes les dones i les nenes a tot arreu i posa de relleu recomanacions sobre com es pot complir l'Agenda 2030 del Desenvolupament Sostenible.