donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 8 de novembre del 2017

dia 10 de novembre DIA MUNDIAL DE LA CIÈNCIA AL SERVEI DE LA PAU I EL DESENVOLUPAMENT

El dia 10 de novembre la UNESCO celebra anualment el Dia Mundial de la Ciència al Servei de la Pau i del Desenvolupament. El tema d’aquest any se centra en el paper de la ciència “Cap a unes societats ecològiques: igualtat, integració i participació”, i la UNESCO anima a tots els actors internacionals, tant institucions com societat civil, a celebrar-ho a arreu del món.
Les Dones de Balàfia ens volem sumar a aquesta celebració on volem reivindicar també la importància de posar la ciència al servei de la pau i el desenvolupament.

Irina Bokova, Directora General de la UNESCO, es planteja en el comunicat oficial de la UNESCO ¿Quin tipus de societat necessitem per a gaudir d’un desenvolupament sostenible? i anuncia que s’haurà de resoldre aviat a Rio de Janeiro la Conferència de les Nacions Unides sobre el desenvolupament sostenible Rio+20: “par tal d’aconseguir un desenvolupament sostenible hem de generar societats ecològiques, integradores i equitatives”.