donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 13 de juliol del 2017

Aquest any per les ACTIVITATS 2017-2018 us proposem txi-kung , amb la Montse Ruiz

QUE ÉS EL  TXI-KUNG o CHIKUNG?
El txi-kung o Chikung és una tècnica mil·lenària que consisteix a realitzar moviments coporals fàcils i senzills perquè pugui fluir correctament l'energia, txi o qi a través de les línies energètiques que estan al nostre cos i que "alimenten" els òrgans interns, anomenades meridians.
A través d' exercicis físics i mitjançant la respiració s'aconsegueix desbloquejar gran part de tensions, sensacions i emocions que ens oprimeixen en el dia a dia. Poden haver quedat en el nostre cos físic causant dolor, pesadesa, insomni, etc. i que a força d' anys fan que puguin aparèixer patologies o malalties.
Una pràctica adequada i freqüent de txi-kung ens aporta molt a nivell corporal, mental i d'estat d'ànim. Aporta tenir consciència de l'aquí i ara, saber treballar ordenadament amb el nostre cos i saber dirigir correctament la nostra energia sempre a favor nostre.
 La calma, la serenitat, la fortalesa interna, la claredat mental, el saber estar conscients en situacions estressants sense desbordar és el que ens pot aportar el treball constant i continuat d'una bona pràctica de txi-kung. La salut i l'equilibri torna a prendre control de les nostres vides.
A les seves classes incorpora també la meditació i altres tècniques que he anat aprenent i gestionant des de fa 7 anys.
Espero i confio que aquesta pràctica sigui enriquidora per a tothom.
Moltes gràcies per l'atenció que li heu posat a aquesta carta de presentació.