donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 23 de març del 2017

L'ADVOCADA RESPON ...TENIM DRET A L'OBLIT EN L'UNIVERS 2.0? PARLEM DE LA PROTECCIÓ DE DADES I DE LA IMATGE PERSONAL. TAMBÉ DEL DRET A L'OBLIT A INTERNET

TENIM DRET A L'OBLIT EN L'UNIVERS 2.0?
 Fins fa ben poc, quan algú s'equivocava, podia rectificar, canviar i esmenar els errors del passat. La limitada memòria humana contribuïa essencialment a això. No obstant això, la progressiva universalització d'Internet, que combina una capacitat d'emmagatzematge gran i amb motors de cerca que permeten localitzar-la amb extrema facilitat i rapidesa, pot significar la fi de l'oblit. La perennitat de la informació 2.0 implica nous desafiaments per al Dret. En aquesta xerrada els observarem i els analitzarem com les autoritats europees de protecció de dades han reconegut informalment l'existència del dret a l'oblit digital, que en breu, a més, serà clarificat i regulat formalment pel legislador europeu. Així mateix, els termes del debat  proposen una definició àmplia del nou dret, si bé amb una extensió limitada, tenint en compte que es tracta d'un dret relatiu, és a dir, no absolut, que pot cedir en cas de conflicte amb altres finalitats legítimes, com poden ser les informatives, culturals o històriques.

Cap a una nova societat que no oblida res!

CLOENDA DE LES ACTIVITATS EN 
COMMEMORACIÓ DEL 8 DE MARÇ 2017
A BALÀFIA