donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 11 de març del 2011

Salut al Món amb ulls de dona


El Centre Cívic de Balàfia ha acollit la conferència dels cicles Salut al Món des d’ulls de dona Sexualitat, Malalties de Transmissió Sexual i Dones. L’activitat organitzada conjuntament per DonaBalàfia Associació i la Vocalia de la Dona de l’ AVV Balàfia en commemoració del 8 de març dia de la Dona, ha estat realitzada amb la finalitat de compartir experiències, costums i tradicions entre les dones de diferents comunitats i de fomentar la participació d’aquestes als espais públics i privats de la ciutat.
L’objectiu de la xerrada realitzada per dues infermeres és subministrar a les dones eines d’autoconeixement, informació i participació en relació a la seva salut des d'una mirada integral. Amb aquesta dissertació s’ha volgut fomentar el protagonisme de les dones sobre la seva salut a través d'aspectes com l’autoconeixement del cos, l’exploració de la sexualitat i sensualitat, la reflexió sobre el propi desig, la decisió lliure de ser o no ser mares o el dret a participar en l’organització dels serveis sanitaris.
Ens sentim molt satisfetes per l’acollida general de les dones davant d’aquesta proposta. Al acabar l’acte es va inaugurar oficialment l’exposició Violència Masclista en la Parella. Desmuntem mites? Que es pot visitar durant tot el mes de març al Hall del Centre Cívic de Balàfia.