donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 23 de març del 2011

Pavelló Balàfia-Secà, s'ha inaugurat!!!

Fa uns mesos la premsa esportiva ens feia el titular "L`Últim pavelló" i explicava detalls com que aquesta infraestructura ubicada a la zona d'expansió de Balàfia la compartiran els barris de Balàfia i el Secà.

La posada en funcionament d'aquesta infraestructura, unida a la inaugurada a l'octubre de l' Agnès Gregori, donarà un respir considerable a la saturació que tradicionalment presenten els pavellons municipals i una boncada d'aire per als projectes esportius de Balàfia.
A l'edifici es distingueixen diferents nivells. Així, al soterrani se situen els vestidors a peu de la pista poliesportiva, els serveis auxiliars i una zona d'instal.lacions a la qual s'accedeix des d'una rampa lateral. A la planta baixa s'ubica l'entrada principal, a més de la pista amb una grada fixa amb capacitat de 328 persones i un altra de tipus mòbil per a 245. Pel que fa a la pista de joc, serà convertible a través de cortines divisòries, en tres de més petites per a ús escolar. Al fons, en principi, s'havia projectat un rocòdrom amb una alçada de 15 metres homologat per a campionats internacionals; degut a la crisi i al retall de la despesa, la Paeria va decidir posposar l'acabament d'aquest espai.

FELICITATS AMBDÓS BARRIS per aquesta nova "adquisició"