donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 28 de març del 2011

Esport i solidaritat : Les dones de FEM Xtrem LLEIDA al contenidor/exposició


  Després de la presentació al Centre Cívic de Balàfia del seu vídeo sobre la preparació i entrenament per a la mítica prova de resistència Marathon des Sables 2011, les atletes Mercè Cotillas, Carme Campoy i Divina Farreny, patrocinades per donabalàfia i  l' AVV,   han visitat el contenidor sobre el poble sahrauí de la FLS, per anar fent boca de què es trobaran allà el proper mes d'abril.
La Marathon des Sables és la mítica prova de resistència de 250 km a través del desert del Sàhara, al Marroc, on els/les participants posen a prova la seva fortalesa en una de les proves mundials més dures de la seva categoria.
Les esportistes lleidatanes han donat un tomb per l’exposició sobre el present, passat i futur del poble sahrauí que la Fundació Lleida Solidària (FLS) porta des del passat mes de novembre pels diferents barris de la ciutat de Lleida.
Des de la FLS el nostre suport per aquestes dones de FEM Xtrem LLEIDA, la seva Associació de Dones i l' AVV Balàfia  per difondre iniciatives com aquesta.