donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 14 de març del 2011

FELICITATS : Avui presentació oficial II PLA MUNICIPAL DE POLÍTIQUES D'IGUALTAT DE GÈNERE A LLEIDA 2011-2014

En els actes en commemoració del 8 de març de 2011,  algunes de les nostres companyes es preguntaven :"Per què les dones hem de demostrar tota l'estona que valem i en canvi als homes, la valua ja se'ls pressuposa?".

No hi ha una única resposta a aquesta pregunta. El predomini dels estereotips de gènere negatius, basats en les creences i actituts de la societat que afecten a les dones i als homes, limiten les oportunitats i les eleccions.

IGUALTAT DE DRETS, IGUALTAT D'OPORTUNITATS : PROGRÉS PER A TOTHOM

El lideratge i la voluntat de la classe política són essencials per a generar mesures sostingudes d'igualtat de gènere i d'autonomia per a les dones i les nenes, així com per al progrés i desenvolupament en pau i seguretat i amb DRETS HUMANS.
Les mesures per ajudar a garantir una implantació exitosa inclouen la formació de funcionaris i funcionàries públics, l'augment de la concienciació de les dones dels seus drets legals i l'assignació de recursos adequats. Esperem que amb aquest   II PLA MUNICIPAL DE POLÍTIQUES D'IGUALTAT DE GÈNERE A LLEIDA 2011-2014, que es presenta avui oficialment, es consolidin les quotes de pressupostos femenines i es continuï l'assistència al desenvolupament especificament dedicat a la IGUALTAT, ja que d'ell en depèn en gran part molta de l'autonomia de les dones.