donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 30 de març del 2011

LUDOCURSES I CAMINADA A LA MITJA DE BALÀFIA


L’any 2004 la OMS va posar en marxa l’estratègia mundial per a PROMOURE I PROTEGIR LA SALUT mitjançant una alimentació EQUILIBRADA i la pràctica de l’EXERCICI físic. De tots és sabut que l’activitat física i l’alimentació saludable influeixen en la nostra salut, la mantenen i milloren en molts casos. Tanmateix, les enquestes a Catalunya diuen que la majoria de persones no practiquen un nivell d’activitat física suficient. 
Els components de l’associació de veïns i de Donabalàfia Associació, molts d’ells professionals d’àmbits educatius, sanitaris i socials, juntament amb  les vocalies d’ Esports, de la Dona i Joventut, sensibilitzats i conscients dels  problemes que generen la inactivitat, el sedentarisme i l’augment de pes a la societat i la manca d’exercici físic realitzat de forma regular, ens vam proposar, amb motiu de l'organització de la Mitja Marató, conscienciar  les persones de Lleida -i en particular al nostre barri-  que practicar esport de forma regular millora la qualitat de vida de les persones.
              Proposem que la Mitja sigui oberta a la participació no solament d’esportistes d’elit que competeixen al màxim nivell, sinó també fer-la més saludable, més oberta a la comunitat, més educadora, més informativa. S'hi inclouen activitats de Promoció de la Salut mitjançant l’exercici físic i l’alimentació saludable amb els consells de salut de l’equip d’infermeres del CAP de Balàfia,  de la Farmàcia Isanta i del Grup EFIS (Llicenciats en Activitat Física, Mestres, Infermeres, Diplomats en Nutrició). Per als més petits, juntament amb els educadors i educadores de la Ludoteca de Balàfia, es  preparen també  les Ludocurses: activitats per a nens i nenes que inclouen activitats de vida activa i alimentació equilibrada. 
Hàbits i estil de vida saludable per a tota la família: gent gran, adults, joves i nens.