donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 31 de març del 2011

Bon Viatge : Les dones de FEM Xtrem LLEIDA comencen el trajecte ...

Esperem que disfruteu d'aquests dies, tant les que marxeu com tota la gent que des d'aquí us donem suport. Avui al programa de la Mariví Chacon hem vist algunes fotos del desert que són precioses, segons les vostres paraules ens portareu en un raconet del vostre cap.

             ENDAVANT. FERMES COM LA NOSTRA TERRA !!!


L'esport no és només una activitat relacionada exclusivament amb l'oci. Ans al contrari, l'esport integra valors educatius, de salut, integradors i democratitzadors. Tanmateix, en el sector de l'esport professional el paper de les dones està condicionat pel tractament que reben des dels mitjans de comunicació, per les dificultats en accedir a llocs de decisió i pel repartiment desequilibrat en l'ús de les infrastructures i els recursos.
Les polítiques esportives amb visió de gènere tenen per objectiu:
  • Incrementar el nombre de nenes i noies que fan esport, tenint en compte el vessant de lleure i el vessant de carrera esportiva.
  • Promoure les condicions que afavoreixin la igualtat de les dones en l'esport i la seva incorporació a la pràctica esportiva a tots els nivells.
  • Desenvolupar la recerca en les diferents àrees relatives a les ciències aplicades a l'esport.