donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 16 de març del 2020

TOTES LES ACTIVITATS DE DONABALAFIA I AVV BALÀFIA QUEDEN APLAÇADES

Comunicat de tancament temporal de donabalafia i l' AVV Balàfia i totes les seves activitats.
Benvolguts i benvolgudes,
Amb la nova ampliació de l'estat d'alarma per contenir l'expansió del Coronavirus COVID - 19 (SARS-CoV-2) 
(més informació Catalunya - Àrea Bàsica de Salut - Mundial) i sense la visió d'una data concreta per poder arrencar de nou, les  Juntes de donabalafia associació i l'AVV Balàfia romandran tancades fins a nou avís.
Anteriorment, ja vam informar de les activitats que se suspenien i les que quedaven aplaçades. Amb l'augment de dies de confinament hi ha més activitats que es veuran afectades, per això, us volem comunicar que de moment les activitats que resultin afectades queden aplaçades i s'intentarà buscar noves dates per realitzar-les.
Us mantindrem informades i informats sobre qualsevol novetat. Resteu atentes a totes les comunicacions per part de les autoritats i, sobretot, preneu totes les precaucions possibles per a minimitzar l'impacte d'aquesta situació.
Moltes gràcies 
i cuideu-vos molt !!!
Esperem veure'ns ben aviat!
 16 de març de 2020

divendres, 13 de març del 2020

divendres, 13 de març del 2020 ENS PAREM!!

Amb el tancament de les escoles, Catalunya, igual com altres comunitats d’Espanya, entra en una etapa de paràlisi forçada pel coronavirus. Les autoritats demanen a la ciutadania «abaixar el ritme» per evitar la propagació de virus i, amb això, el col·lapse dels hospitals. L’epidèmia acapara pràcticament tota l’actualitat informativa d’aquest divendres, 13 de març. Seguim en directe l’evolució d’aquesta pandèmia.

dijous, 12 de març del 2020

INFORMACIÓ I ACTUACIÓ EN EL TEMA DEL COVID-19 Seguiu els canals oficials d'informació no difongueu informacions falses o no contrastades

 *donabalafia associació*
i
*AVV BAlafia* 
Seguiu els canals oficials d'informació
 no difongueu informacions falses o no contrastades
Ens sumem al COMUNICAT DE L'AJUNTAMENT DE LLEIDA I LA FAVLL EN RELACIÓ AL DECRET D’ALCALDIA RESPECTE A LES AFECTACIONS SANITÀRIES QUE PUGUI PROVOCAR 
EL COVID-19
Benvolgudes i benvolguts,
Com ja és públic i notori,  el Comitè de Coordinació i seguiment de les actuacions municipals derivades de les afectacions a la salut que pugui provocar el COVID-19 ha generat un Decret D’Alcaldia en el qual se suspenen tota una sèrie d’activitats, entre les quals estan les que s’organitzen als centres cívics, locals socials i altres. El Decret parla d’activitats organitzades per l’Ajuntament, des de la nostra entitat ens sumem a la  presidència de la FAVLL, i seguint la recomanació de la regidora de Participació, suggerim, amb molta fermesa, que s’anul·lin “totes” les activitats organitzades per les associacions veïnals momentàniament entre el 13 i el 27 de març de 2020, tal com diu el Decret.
Des de les associacions veïnals agrupades en la FAVLL i la nostra entitat *donabalafia* restem a disposició de les autoritats sanitàries, municipals per col·laborar en allò que creguin oportú.
Salutacions
PER A MÉS INFORMACIÓ:
 @salutcat
Departament de Salut
Generalitat de Catalunya
al #CanalSalut trobareu tota la informació actualitzada sobre coronavirus SARS-Co-V-2

dimecres, 11 de març del 2020

Descobrim set dones científiques i Martina Castells que han format el món

L’any 1874 va iniciar el segon ensenyament a l’Institut de Lleida i va obtenir el Batxillerat el 26 de juny de 1877 amb la qualificació d’aprovat, constant com l'única dona de la seva promoció.En aquesta època va destacar en les assignatures de fisiologia i higiene de 3r curs, en les quals va obtenir la qualificació d’excel·lent i premi. Aquell mateix any es va traslladar a Barcelona on, en només dos anys, es va llicenciar en Medicina i va obtenir dos premis extraordinaris per mèrits acadèmics.
Posteriorment va realitzar la seva tesi doctoral titulada Educación física, moral e intelectual que debe darse a la mujer para que contribuya en grado máximo a la perfección y la dicha de la Humanidad, i el 29 d’octubre de 1882, a l’edat de 28 anys, fou investida doctora.
El suport i la influència del cèlebre doctor Josep de Letamendi, professor de la Universitat de Barcelona i amic de la família Castells la considerava el doctorat de Martina Castells com un fet heroic, tenint en compte el rebuig de la societat d’aquella l’època, i fins i tot al seu despatx de Madrid tenia penjada en un lloc ben visible, una fotografia de la Martina vestida amb roba doctoral.[
Credit: Daria Koshkina
Durante siglos, las mujeres han hecho notables aportes en el ámbito de la ciencia. Descubrieron medicamentos que pueden salvar vidas, fueron artífices de invenciones que cambiaron el mundo y estuvieron a cargo de investigaciones vanguardistas; sin embargo, en muchos casos, sus invaluables avances han sido infravalorados o soslayados.
Durante mucho tiempo, las áreas de las CTIM (o STEM, por su sigla en inglés) han sufrido la influencia permanente de sesgos de género que excluyen a las mujeres y las niñas de estas esferas de conocimiento. El acceso desigual a la educación, a las tecnologías y a los puestos de liderazgo ha obstaculizado las posibilidades de incontables brillantes mentes femeninas en carreras de STEM y ha estancado su progreso.
A pesar de estos escollos, las mujeres y las niñas, creativas y tenaces, desafían los límites del conocimiento científico y todos los días buscan soluciones a problemas mundiales complejos. Su trabajo ha cambiado el modo en el que vemos nuestro mundo y sus historias merecen ser contadas una y otra vez.
Los avances científicos son un reflejo de las personas que los logran. La brecha de género en ciencia, tecnología e innovación trae como consecuencias la pérdida de talento, la falta de aprovechamiento de nuevos descubrimientos y las soluciones sesgadas.
En el Día Internacional de las Mujeres y las Niñas en la Ciencia, les presentamos a siete científicas mujeres que deben conocer y por las que debemos celebrar.

Tu Youyou

Tu Youyou es una química farmacéutica cuya visionaria investigación sobre el tratamiento contra la malaria se basa en la milenaria medicina china. Su descubrimiento de la artemisinina, un compuesto que reduce rápidamente el número de parásitos denominados Plasmodium en la sangre de pacientes con malaria, ha salvado millones de vidas.
Illustration of Tu Youyou
Credit: Daria Koshkina
Desde que era estudiante de farmacología, Youyou aprendió a clasificar plantas medicinales, a extraer ingredientes activos y a determinar sus estructuras químicas. En los inicios de su carrera, pasó años en las selvas lluviosas de la China Meridional, donde estudió las consecuencias devastadoras de la malaria y los textos médicos antiguos sobre tratamientos tradicionales chinos para esta enfermedad.
Después de años de investigación, finalmente, Youyou y su equipo hallaron una referencia al empleo del ajenjo dulce en China alrededor del año 400 D.C. en el tratamiento de la fiebre intermitente, un síntoma de la malaria. Los miembros del equipo extrajeron el compuesto activo —la artemisinina—, hicieron pruebas y publicaron los hallazgos. Hoy en día, la Organización Mundial de la Salud recomienda la terapia combinada con artemisinina como la primera línea de defensa contra la malaria.
“Todas y todos los científicos soñamos con hacer un aporte para ayudar al mundo”, dice Youyou.
En 2015, junto a dos colegas recibió el premio Nobel de Fisiología o Medicina y se convirtió en la primera persona china en recibir el premio en esta categoría y en la primera mujer china en recibir un premio Nobel en cualquier categoría.
El descubrimiento de Youyou sigue salvando vidas todos los días. Haga clic aquí para obtener más información sobre su extraordinaria labor.

Kiara Nirghin

“Desde chica me interesó hacer preguntas sobre cómo funciona el mundo”, asegura Kiara Nirghin, de 19 años de edad, ganadora del premio a las ciencias de Google en el año 2016 por la creación de un polímero superabsorbente que puede retener más de 100 veces su masa —una revolución para la conservación del agua y el sostenimiento de los cultivos en períodos de sequía. Mejor aún, este polímero es de bajo costo y también es biodegradable gracias a su composición de cáscara de naranja y palta.
El interés de Nirghin por la conservación del agua proviene de su experiencia en el período de sequía en su país de origen, Sudáfrica, en 2015. La conmocionó ver las presas de agua, que en su momento solían estar colmadas, completamente secas, y se sintió frustrada por la falta de soluciones a este problema. “Siempre supe que tenía que hacer algo para resolver el problema de la sequía porque nadie estaba haciendo nada”, señaló en la celebración de las Naciones Unidas del Día Internacional de la Mujer 2019.
El descubrimiento de Nirghin tiene el potencial de llegar más allá de su lugar de origen y ser aplicado en campos de producción agrícola; su polímero superabsorbente podría incrementar la seguridad alimentaria en todo el mundo.
Nirghin continúa con su investigación y sus estudios en la Universidad de Stanford; además, promueve que las niñas se dediquen a sus áreas de interés dentro de las STEM. “Hacer que las niñas se involucren en la ciencia debería ser parte de los intereses de todas las personas. Creo que toda idea conlleva el poder de cambiar el mundo”.
En su participación en la campaña Yo soy Generación Igualdad de ONU Mujeres, Nirghin señaló lo siguiente: “Podemos alentar a más mujeres y niñas a seguir carreras en las STEM mostrándoles más modelos positivos a seguir y los casos de éxito de otras mujeres. Los modelos a seguir son muy importantes porque son la prueba para las niñas que quieren ser científicas de que pueden lograr sus sueños”. Lea la entrevista completa.
Infórmese más sobre el descubrimiento de Nirghin y su experiencia como niña en las STEM en la entrevista que dio por Instagram en vivo junto con la ganadora del premio de ciencias de Google de 2015, Olivia Anne Hallisey.

Katherine Johnson

Katherine Johnson es una matemática cuyos cálculos han sido fundamentales para la exploración espacial de los Estados Unidos. Como científica de la NASA, Johnson calculó trayectorias, lanzó ventanas y caminos de retorno de emergencia que llevaron a los primeros astronautas de los Estados Unidos al espacio y a la órbita terrestre.
Illustration of Katherine Johnson
Credit: Daria Koshkina
“Me di cuenta de que era muy curiosa. Quería saber qué estaba pasando y por qué. Para mí era muy importante saber por qué”, señala Johnson acerca de su impulso a desafiar las barreras de lo posible.
Se convirtió en la primera mujer afroamericana en asistir a su universidad y fue una de las pocas mujeres afroamericanas en trabajar en el programa espacial de la NASA. Se enfrentó a situaciones de discriminación racial y de género, pero sabía que ella era parte del equipo. “Se habituaron a hacerme preguntas y a que sea la única mujer que estaba ahí”, cuenta.
Hoy, a sus 101 años, Johnson es una firme promotora de la participación de las mujeres y las niñas en las STEM. “Las niñas pueden hacer todo lo que los varones son capaces de hacer”, señala.
Ella alienta a quienes encuentran en su carrera una fuente de inspiración a que se involucren con sus propios intereses. “Averigua cuál es tu sueño y luego trabaja en él. Si te gusta lo que haces, te irá bien”.

Marie Curie

Marie Curie fue una física y química cuya investigación sobre radioactividad sentó las bases para la ciencia nuclear moderna, desde los rayos X hasta la radioterapia para el tratamiento del cáncer. Fue la primera mujer en ganar el premio Nobel y la primera persona en ganar dos premios Nobel en distintas ciencias.
Illustration of Marie Curie
Credit: Daria Koshkina
Curie asistió a la universidad en su Polonia natal y recibió el doctorado en la Universidad de París. Junto a su marido, Pierre, descubrieron dos elementos radioactivos, el polonio y el radio. Ella fundó un instituto de investigación médica en Varsovia e inventó unidades móviles de rayos X que ayudaron a más de un millón de soldados heridos en la Primera Guerra Mundial.
Curie no sabía cuáles eran los riesgos de su investigación. Murió por una enfermedad relacionada con la exposición a la radiación, pero sus descubrimientos siguen salvando vidas al día de hoy.
Para alentar a las demás personas a dedicarnos a lo que nos apasiona con curiosidad y coraje, Curie señaló: "nada en la vida debe ser temido, sólo entendido. Ahora es el momento de entender más, para temer menos". Hoy su legado sigue siendo una inspiración para las mujeres y las niñas en STEM.

Marcia Barbosa

Marcia Barbosa es una física brasileña conocida por su investigación acerca de las estructuras complejas de la molécula del agua. “El agua es rara”, dice Barbosa, que piensa que las anomalías de la molécula podrían ayudar a atender los problemas de escasez de agua dulce.
Barbosa desarrolló una serie de modelos de propiedades del agua que podrán mejorar nuestra comprensión en varios temas como, por ejemplo, cómo ocurren los terremotos, cómo se pliegan las proteínas, cómo se genera energía limpia y cómo se tratan las enfermedades. En 2013, recibió el Premio L’Oréal-UNESCO “La Mujer y la Ciencia”.
Además de su notable investigación, Barbosa tiene un férreo compromiso con la participación de mujeres y niñas en las STEM. Organizó varias conferencias sobre las mujeres en la física, escribió ensayos académicos sobre diversidad geográfica y de género en la ciencia e impartió seminarios sobre la falta de mujeres en estas áreas.
Inspírate en el activismo de Barbosa y comparte tu apoyo a la igualdad de acceso para las mujeres y las niñas a la educación y las oportunidades con la etiqueta #MujeresEnCiencia.

Segenet Kelemu

Segenet Kelemu es una patóloga molecular de plantas cuya innovadora investigación se dedica a ayudar a quienes practican la agricultura de subsistencia en el mundo a cultivar más alimentos y salir de la pobreza.
Illustration of Segenet Kelemu
Credit: Daria Koshkina
“El objetivo de mi vida es hacer un aporte a las vidas de las personas y a mejorar la agricultura en África”, señala.
Kelemu creció en una familia de agricultores de escasos recursos en Etiopía y fue la primera mujer de su región en tener un diploma universitario. “En mi aldea, las niñas se casan muy jóvenes, pero por suerte fui demasiado rebelde para que alguien arregle un matrimonio para mí”, se ríe. “Yo iba a ir a la universidad cueste lo que cueste”.
Después de años de estudiar y trabajar en el exterior, Kelemu volvió a África a liderar una nueva generación de científicos. “Creo que la inversión en agricultura en África y la inversión en investigación en África es, en realidad, una inversión para la humanidad en su conjunto”, señala.
Kelemu fue galardonada con el Premio L’Oréal-UNESCO “La Mujer y la Ciencia” en 2014, fue nombrada una de las 100 mujeres africanas más influyentes por la revista Forbes África y fue elegida miembro de la Academia Mundial de Ciencias en 2015.
Kelemu es una pionera en muchos ámbitos y una heroína en su campo de acción que nos inspira a trabajar con tenacidad y dedicación en las causas que nos importan.

Maryam Mirzakhani

Cuando era una niña en Teherán (Irán), Maryam Mirzakhani soñaba con ser escritora algún día. En sus años de educación secundaria descubrió su talento para las matemáticas —la materia que capturó su creatividad e intelecto para el resto de su vida.
Illustration of Maryam Mirzakhani
Credit: Daria Koshkina
En 1994, Mirzakhani se convirtió en la primera mujer estudiante iraní en ganar una medalla de oro en la Olimpiada Internacional de Matemáticas con un puntaje de 41 sobre 42 puntos. En 2015 volvió a asistir a la competencia y ganó con puntaje perfecto.
Obtuvo su doctorado en la Universidad de Harvard y fue líder en el estudio de la dinámica y geometría de superficies complejas. En 2014 se convirtió en la primera mujer ganadora de la Medalla Fields, el premio más prestigioso en matemáticas.
“Mientras más tiempo me dedico a las matemáticas, más entusiasmada me siento”, señala Mirzakhani acerca de su investigación. Relata “el entusiasmo del descubrimiento y la sensación de disfrutar entender algo nuevo, la sensación de estar en la cima de una colina y ver todo claramente”.
Si bien Mirzakhani falleció en 2017, sus invaluables aportes en el ámbito de las matemáticas persistirán en el tiempo y su carrera es un faro para las generaciones futuras de mujeres matemáticas.

dimarts, 10 de març del 2020

ESPORT FEMENÍ LLEIDA I DONABALAFIA PROGRAMEM

18:30 Xerrada: 
“Muntanyà: Passió i Professió 
amb Anna Moragues,
Presentació a càrrec de Mercè Ciutat, 
Activitat en col.laboració 
amb Esport Femení Lleida
Sala de Lectura Maria Mercè Marçal del Centre Cívic de Balàfia

Entrada Lliure i Gratuïta

dilluns, 9 de març del 2020

Amb Dolors Creus Pujol “Reforç i manteniment del sòl pelvià i la faixa abdominal” Dilluns 16 de Març de 2020

18:00h Xarrada:

“Reforç i manteniment del sòl pelv
 i la faixa abdominal

Amb Dolors Creus Pujol, llevadora especialista en rehabilitació del sòl pelvià i gimnàstica abdominal hipopressiva.
Sala de Lectura Maria Mercè Marçal del Centre Cívic de Balàfia

Entrada Lliure i Gratuïta

diumenge, 8 de març del 2020

“Per una carrera sense obstacles!” MANIFEST DIA DE LA DONA 2020

MANIFEST DEL MÓN DE L'ESPORT 
8 DE MARÇ 2020
UFFEC
Amb motiu del Dia Internacional dels Drets de les Dones, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) volem fer públic i reiterar el nostre compromís per l’assoliment de la igualtat efectiva entre homes i dones a l’esport, en tots els seus àmbits, DONABALAFIA ASSOCIACIÓ SUBSCRIU AQUEST MANIFEST I ÉS COMPROMET A TREBALLAR EN FAVOR DE L'ESPORT FEMENÍ I PER DONAR VISIBILITAT A LES DONES QUE TREBALLEN EN AQUEST MÓN.
L’esport és una poderosa eina de transformació de la societat i les federacions esportives som conscients del paper rellevant que juguem també en la lluita per la igualtat de gènere. El dret de les dones a no ser discriminades i gaudir de les mateixes oportunitats és un dret fonamental i un principi bàsic de la Carta Olímpica que aglutina el conjunt del seu moviment.
Avui, tot i ser conscients del camí que queda per recórrer, la Unió de Federacions vol retre homenatge a les dones de l’esport, a les dones que han assumit el compromís de liderar un equip, un club o una federació, ja sigui des del paper de directives, entrenadores, àrbitres, esportistes o voluntàries.
Gràcies
Gràcies per posar a disposició de l’esport els vostres valors i fer del nostre sector un sector encara més valuós.
Gràcies per liderar en femení i ajudar amb el vostre exemple perquè més dones continuïn fent créixer la participació femenina a l’esport.
Gràcies perquè amb vosaltres l’esport segueix fent passos cap a la igualtat.
Gràcies perquè sou el més ferm testimoni que des de l’esport també lluitem per canviar les coses.
Gràcies per no rendir-vos. 
Gràcies per la vostra passió.
La Unió de Federacions Esportives per la Igualtat. Per una carrera sense obstacles! #SomEsportFeminista #8M2020

dissabte, 7 de març del 2020

DEMÀ TOTES A LES ACTIVITATS EN COMMEMORACIÓ DEL 8 DE MARÇ. NO HI FALTIS

Les dones són les protagonistes de la transformació de la societat per aconseguir apoderar-se i decidir com volen viure. Per això, els cal tenir la capacitat de rebel·lar-se i passar del conformisme amb la situació injusta que viuen en molts llocs del planeta a l’acció, creient en les seves capacitats i possibilitats.

dimecres, 4 de març del 2020

ACTES EN COMMEMORACIÓ DEL 8 DE MARÇ A BALÀFIA. Dijous, 12 Març de 2020 18:30h Xerrada: “DONA PER MOLT” a càrrec de Dra. Cerdà.

Dijous, 12 Març de 2020

18:30h Xerrada: DONA PER MOLT 
a càrrec de Dra. Mariaina Cer

Sala de Lectura Maria Mercè Marçal 
Centre Cívic de Balàfia
Lleida

Entrada Lliure i Gratuïta

diumenge, 1 de març del 2020

INFORMACIÓ DELS ACTES EN COMMEMORACIÓ DEL 8 DE MARÇ de DonaBalàfia, Vocalia de la Dona de l' AVV Balàfia i Col.laboracions

ACTES AL VOLTANT DEL 8 DE MAde Dona Bafia i Vocalia de la Dona de l’ AVV Balàfia i Col.laboracions

* el tex en lila són invitacions a activitats que hi participem d’alguna manera

* el asterisc significa que l’activitat és realitzarà al Centre Cívic de Balàfia
 a diferents sales

Dimarts, 3 de Març de 2020 Tret de Sortida de les Activitats al Voltant del 8 de març dia Internacional de les Dones a Balàfia
*17:30h Inauguració Exposic “Amb Mirada de DONA” de Mariona Roure
Hall   Maria      Rúbies        Centre      Cívic,        Balàfia
Cedida per al Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
*18:00h Taller/Xerrada “El SOL nuestro AMIGO” Sala de Lectura Maria Mercè Marçal
Entrada Lliure i Gratuïta
*19:00h Permanent del Consell de Barri 05

Dimecres, 4 de Març de 2020
à12:30h Tertúlia d’ Esport Femení a la Cadena Ser: Auditori Enric Granados 

à16:00h Visita Guiada a l Exposició de la Fundac Sorigué. Per a sòcies
à19:00h Projecció de la Pel·lícula i debat “Las Maestras de la República” promocionat per la Comissió de la DONA de la FAV-Plaça Sant Llorenç, 1

CARTELL


  Dijous 5 de març de 2020

  09:45h a 14:00h    Dones i Emprenedoria.  Caixa Fòrum Lleida –
 Jornada organitzada per l’ Ajuntament de Lleida

 19.30h Taula Rodona: Dona: pagesa i ramadera. Hi ha una energia invisible que ens fa llevar cada dia al matí i ens anima a treballar la terra, la nostra terra. Les dones impulsem el canvi, la terra és nostra,  perquè ja no en tenim prou.   L’acte es realitzarà a Alcarràs, al  Centre Major.

  Divendres, 06 de Març de 2020
18:00h Partida de Grenyana “DONES NOTABLES DE LLEIDA” a càrrec de l’ historiador Joan Ramón González Pérez
CARTELL


Diumenge, 8 de Març de 2020 (PROGRAMA INSTITUCIONAL)
Mati: Acte Institucional

DINAR DE GERMANOR

Tarde: Manifestac

Dimarts, 10 de Març de 2020
19:30 a 21:30h COMUNICACIÓN, EDUCACIÓN Y CULTURA
Cafè del Teatre de l’Escorxador
Organitza LIKA


  Dimecres, 11 de Març de 2020
 18:00h Tast d’oli a l’ AVV Montserrat (Ens en anem d’excursió)

CARTELL
Dijous, 12 Març de 2020
*18:30h Xerrada: DONA PER MOLT a càrrec de Dra. Cerdà.

Sala de Lectura Maria Mercè Marçal del Centre Cívic de Balàfia

Entrada Lliure i Gratuïta


Divendres, 13 de Març de 2020
19:30 a 21:30h
Lliurament del Premi Leonor Pedrico “DONA I ESPORT”
Espai Orfeó
Organitza dones de Lleida

Dissabte, 14 Març de 2020

*10-14h i 16-18h Dansa Malkovsky amb Artús Porta Sala Victòria dels Àngels del Centre Cívic de Balàfia Informació: Tf 630342119, e-mail:  artusporta@hotmail.com Cal inscripció prèvia
CARTELL
Dilluns 16 de Març de 2020

*18:00h Xarrada: “Reforç i manteniment del sòl pelvià i la faixa abdominal

Amb Dolors Creus Pujol, llevadora especialista en rehabilitació del sòl pelvià i gimnàstica abdominal hipopressiva.
Sala de Lectura Maria Mercè Marçal del Centre Cívic de Balàfia

Entrada Lliure i Gratuïta




Dijous, 19 de Març de 2020 (ATENCIÓ: és Activitat Compartida amb EFL)

ACTIVITAT DEL (PROGRAMA INSTITUCIONAL) DESFILADA

*18:30 Xerrada: “Muntanyà: Passió i Professió  amb Anna Moragues , Presentació a càrrec de Mercè Ciutat, Activitat en col·laboració amb Esport Femení Lleida
Sala de Lectura Maria Mercè Marçal del Centre Cívic de Balàfia

Entrada Lliure i Gratuïta




Divendres, 27 de Març de 2020
à17:30h Assemblea donabalafia associació

*à18:30 XERRADA, Exposició del Treball de recerca i debat: “El feminisme Islàmic

a càrrec de Chayma Alaoui Ismaili Rouhmate.

*àCLOENDA DE LES ACTIVITATS AL VOLTANT DEL 8 DE MARÇ DIA INTERNACIONAL DE LES DONES de Dona Balàfia i Vocalia de la Dona de l AVV Balàfia
Sala de Lectura Maria Mercè Marçal del Centre Cívic de Balàfia

Entrada Lliure i Gratuïta