donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 26 d’agost del 2013

PROGRAMA FESTA MAJOR: DILLUNS 26 d' agost 2013 dia del "gos" per gaudir de les Firetes a preus populars!!



                                                                           DIA 26 DILLUNS
Durant tota la tarda    DIA DE LA NENA I EL NEN      a les firetes amb preus populars, per a gaudir encara més de totes les atraccions.



PROTECCIÓ DE LA INFÀNCIA : UNICEF, ONU
"Protecció de la Infància" es refereix a les tasques de prevenció i resposta a la violència, la explotació i l'abús contra nens i nenes, com per exemple l'explotació sexual, el tràfic, el treball infantil i pràctiques tradicionals pernicioses com la mutilació /excisió genital de la dona i el matrimoni adolescent.
Els programes de protecció de la infància d'UNICEF també estan dirigits als nens i nenes especialment vulnerables a aquests abusos, com els que no reben la supervisió dels seus progenitors, han transgredit les lleis o viuen en conflictes armats.
En tots els països es conculca el dret de la infància i a la protecció des del naixement de l'infant. S'ha de treballar per la seva supervivència i desenvolupament, i protecció dels seus drets humans.
                                                        
 Dades i xifres
  • Es calcula que uns 126 milions de nens i nenes de 5 a 17 anys d'edat realitzen treballs perillosos.
  • Més d'un milió de nens i nenes són detinguts  per les autoritats policials
  • Es calcula que al món hi ha més de 130 milions de dones i nenes a qui se'ls ha practicat alguna forma de mutilació genitals