donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 28 d’agost del 2013

AGRAÏMENT i ara ja comencem a tenir les pelis de la Festa Major

      Les dones i homes de la Junta de l’ Associació de Veïns de Balàfia i DonaBalàfia Associació volem fer palès el nostre agraïment per la gran participació que han tingut tots els actes de la Festa Major que la nostra Comissió de Festes ha organitzat per al gaudi de totes les ciutadanes i ciutadans del nostre barri, la ciutat de Lleida i de la comarca.
Us demanem feu extensiu el nostre agraïment a totes les persones del vostre entorn que de forma totalment voluntària van atendre als infants i adults que allí ens vam reunir.
        És  un gran honor haver format part d’aquest grup de ciutadans i ciutadanes privilegiats que donen el seu temps i la seva feina per un bé proper i comú, la cohesió social, el civisme, l’estima al barri i a les persones que l’integrem, són els pilars fonamentals de les nostres associacions i són extensius a les persones que voluntàriament donen el seu temps als altres per un be comú. En uns temps convulsos on sembla que la societat és més individualista, fa goig veure tot l’aplec de persones que ens vam reunir aquests dies al voltant d’una festa de tradició catalana que exportem a tot el món.
Desitgem correspondre la vostra tasca fent difusió del que hem conegut i après, així com de fer arribar els vostres suggeriments si s’escau.
 GRÀCIES
 Salut