donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 4 d’agost del 2013

A l' agost la nostra dona de ciència és Katharine Way : Fissió Nuclear i atenció a la cura de la gen gran

Va construir una fórmula empírica anomenada de Way-Wigner que serveix per als ritmes de desintegració Beta dels ràdio Isòtops produïts en reaccions de FISSIÓ NUCLEAR.  Katharine Way "Kay" (20 febrer 1902 ?desembre 1995) va ser una física nord-americà coneguda pel seu treball en el Projecte de Dades Nuclears. Durant la Segona Guerra Mundial, va treballar en el Projecte Manhattan en el Laboratori Metal · lúrgic a Chicago.
Fou editora de múltiples publicacions sobre dades de les propietats dels àtoms i dels seus nuclis. Way va deixar el NDP en 1968 i es va convertir en professora adjunta de la Universitat de Duke a Durham, Carolina del Nord, tot i que va continuar com a editora de fulls de dades nuclears fins a 1973, i les dades atòmics i taules de dades nuclears fins a 1982. Més tard es va interessar pels problemes de salut i la seva atenció de les persones grans, i ha advocat per una millor atenció per a ells. Aquest camí, que va triar els darrers anys de la seva vida mai es va casar de seguir, va morir a Chapel Hill, Carolina del Nord, el 9 de desembre de 1995.