donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 19 d’agost del 2013

Balàfia 2013, la millor de les Festes Majors

 SALUTACIÓ COMISSIÓ FESTES AVV. BALÀFIA-DBA
FESTA MAJOR BALÀFIA 2013 del 22 al 26 AGOST 
El nostre patró Sant Bartomeu ens mena a la Festa Major del barri. Aquest temps d’estiu, omple les platges i muntanyes de turistes, les piscines a vessar i de Festes Majors les nostres contrades, a BALÀFIA, volem celebrar la vida, la diversió familiar i l’harmonia convivencial que ens caracteritza.
A l’ Associació de Veïns i Veïnes de Balàfia treballem amb optimisme per mantenir la millor Festa Major pel barri més gran. Pensem que en aquests temps difícils, cal mirar  amb esperança i confiança  el futur. Així els infants, els adults i la gent gran esdeveniu protagonistes en els actes i propostes que  s’estenen per tot Balàfia.
A part de la fonamental ajuda de l’Ajuntament, tenim  amb moltes complicitats sense les quals seria impossible dur endavant la Festa. En primer lloc donabalàfia, els establiments, comerços i industrials que contribueixen al cartell, a més   les entitats que patrocinen i/o col·laboren: Los Julandrones, Kinakreu, l’ACIB, Associació de Comerciants i Industrials de Balàfia,  la UE. Balàfia, la “Casa de Andalucia de Lleida”,  el Club de Bitlles, el Club d’Escacs Balàfia, Vòlei Balàfia, Bàsquet, Country, tots  de l’AVV. Balàfia. A l’Esplai Balàfia, el grup de Firetes i les sòcies i socis de l’Associació de Veïns que amb la seva fidel aportació donen vida al barri. Els membres i col·laboradores de la Junta, la comissió de Festes i la Vocalia de la Dona formen l’equip humà imprescindible als quals totes i tots hem d’agrair la dedicació.
Els membres i col·laboradores de la Junta, la comissió de Festes i la Vocalia de la Dona formen l’equip humà imprescindible als quals totes i tots hem d’agrair la dedicació.
El pregó de la festa, aquest any,  ens fa especial il·lusió el Sr. Manuel Lopez Terrados “Manolo” el nostre President d’Honor, Premi Baula 2009, ens obsequiarà amb la seva prosa sempre elegant,  educada i florida.
El mateix vespre us convidem a la llonganissada amb màgia, el divendres abans de l’exhibició de ball Country.
Completada l’enquesta del procés participatiu, el nou institut, el casal per les jubilades i jubilats, el camp de futbol per la plaça Roca Lletjós, ... més equipaments d’esport familiar i alguns altres son preocupacions pels propers anys. Ara hem afegit els canvis a la xarxa d’autobusos hi estem treballant força.
La UE. Balàfia impulsa el nou torneig 24 h. de Futbol Sala a participar-hi !.
La dignificació i reforma de la Plaça Balàfia està pendent de començar les obres a veure si per fi eliminem els tolls,  bassals i el pàrking descontrolat.
El Daulaghiri hostatja al nostre Juanjo Garra, balafienc de pro,  creador de la cursa, la mitja i impulsor de moltes altres iniciatives, el seu exemple ens ha de servir de guia, properament el pavelló nou durà el seu nom, sempre al cor Juanjo.
Les Dones i Homes que formem l’AVV. Balàfia, la seva Junta,  comissió de festes i donabalàfia, desitgem que gaudim d’una gran Festa Major, en família, amb el barri i la ciutat.
Visca Balàfia, Visca Lleida i Visca Catalunya!
Comissió de Festes. Junta de l’Associació de Veïnes i Veïns de Balàfia-DBA