donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 1 de juliol del 2011

Projecte de Lleida World Extrem - Omo extremis Etiòpia : PRESENTACIÓ dels i les components del Nou REPTE


Comença la recta final per al nou projecte del Lleida World Extrem - Omo extremis Etiòpia i les dues components de l'equip Lleida-fem Extrem a la vall del riu Omo a Etiòpia. Projecte esportiu i solidari que val la pena. Presentem a les i els  membres d'aquesta expedició, en primer lloc,  Carme Campoy i Divina Farreny, que porten la imatge de donabalàfia arreu.  

 La Carme, a més d' excel·lent corredora  ens pot treure d'algun mal pas enmig del desert etíop, aportarà els seus coneixements en antropologia per treure el màxim partit possible al projecte ja que visitarem tribus ancorades en el passat on conèixer els seus secrets culturals requerirà d'un ull expert que vagi més enllà de la visió plàstica. La Divina, també resolutiva a nivell físic, serà l'encarregada d'aportar la seguretat en qüestions sanitàries. Serà bàsic tenir al nostre costat a una persona com ella, capaç de treure'ns dels problemes físics que puguem tenir. Ella explica : “En un lloc tan recòndit com el que anem, hem d'estar preparats i preparades per a qualsevol eventualitat, lluny d'hospitals i centres de salut”.




Rafa Ariño i Ivan Talavera un tàndem inseparable. L’equip audiovisual que s'encarregarà de registrar i documentar totes les vivències d'aquest projecte.
Joan Carbonell, encarregat de tota la logística de l'expedició. Una persona adobada en infinitat de raids d'aventura al llarg i ample de tot el món, l'experiència i domini en temes com l'orientació, navegació gps i gestió de recursos és crucial per l'èxit de l'aventura.
I els dos corredors, Arcadi Climent i Kike Borràs, que intentaran completar el repte esportiu de recórrer els aproximadament 300 km. que separen el punt de sortida al costat del llac Turkana i el d'arribada al Parc Nacional del riu Omo.

Podreu seguir el nostre progrés  al bloc www.lleidaextrem.blogspot.com